VECKANS FRÅGA. Donald Trump är en bra presidentkandidat anser majoriteten av Nordfronts läsare.

Donald_trump

veckans-fråga-donald-trumpDå debatten gått varm i kommentarsfältet om Donald Trump, republikanernas kandidat i presidentvalet 2016, ställde Nordfront frågan huruvida han är en bra presidentkandidat eller kontrollerad opposition, en säkerhetsventil likt SD i Sverige. För de som inte är bekanta med Trump gjorde vi en plus- och minuslista:

Vad tycker du själv? Retar Donald Trump gallfeber på judisk makt-miljön i USA eller går det an för denna att Trump har vissa invändningar på inrikesplanet så länge han utrikespolitiskt backar upp Israel ”till 1 000 procent”?

Är Donald Trump en övervägande bra kandidat för att han uttalat sig negativt om muslimsk och illegal invandring till USA, eller en övervägande dålig kandidat för att han tycks vilja stödja Israel i Mellanösternregionen och därmed eventuellt kommer bidra till samma destablisering som leder till ytterligare massinvandring – till Europa?

Eller är Trumps negativa uttalanden om USA:s mord på Saddam Hussein och Muammar Gaddafi tecken på att han inte står bakom den typen av sionistisk krigföring?

Det visar sig att hela 65 procent stödjer Donald Trump. Hälften av dessa anser att han är ett steg i rätt riktning och den andra hälften att han är ”mycket bättre” än övriga presidentkandidater. 8 procent anser att Donald Trump är kontrollerad opposition.

Ytterligare 17 procent anser att Trump är kontrollerad av judisk makt-rörelsen men att han är ”något bättre” än de andra kandidaterna. Huruvida detta innebär ett stöd eller icke-stöd till Trump beror nog på vem man frågar.

I kommentarsfältet argumenterades för att Trump inte behöver ekonomiskt stöd från judisk makt-rörelsen (något han själv också påpekat inför en grupp judiska finansiärer) och att han har likartade åsikter som nationella i det mesta, däribland en utrikespolitisk syn som i stort går emot sionistiska intressen. Angantyr skrev bland annat:

Ett steg i rätt riktning blev min röst. Trump är givetvis ingen ultimat räddning för det vita USA. Men vad spelare som Trump kan göra är att de får bollen att rulla i vår riktning.

Axel skriver bland annat:

Här säger han självsäkert och utan avståndstaganden ”The far right does like me”: http://www.dailystormer.com/the-donald-the-far-right-does-like-me/

Han dissar Israel-lobbyn öppet och säger att han inte kan köpas av dem.

Han kallar Jon Stewart för hans riktiga namn Jon Leibovitz.

En som manade till återhållsamhet var signaturen AK som påpekade att sann opposition kommer att smutskastas totalt av judisk makt-media:

Det hela är väldigt enkelt, om man har någon som helst politisk begåvning, instinkt och intuition. Som redan förklarats så kan man se stora skillnader mellan hur Motståndsrörelsen och Trump/Putin/SD behandlas. Du kommer i stort sett aldrig finna något sympatiskt inom media för den sanna oppositionen. Däremot kan du ibland se positiva rapporteringar kring SD i media, islamkritik, NATO-kritik och så vidare.

[…] Även om det inte skulle gå att finna positiv rapportering kring Trump, är det ändå enkelt att förstå att det fortfarande rör sig om kontrollerad opposition, då det finns många fler faktorer att beakta än bara mediarapporteringen. Trump är en investerare och miljardär med judar i släkten.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-12-28 10:40