VECKANS FRÅGA. Nästan hälften av de tillfrågade i ”Veckans fråga” vill att Radio Nordfront ringer upp svenskfientliga personer och ställer dem mot väggen.

veckans-fråga-radio-nordfront-se-mer-av47 procent av de som svarat i ”Veckans fråga” vill se mer av uppringningar till svenskfientliga personer på Radio Nordfront. På andra och tredje plats kom intervjuer med intressanta personer (20 procent) respektive mer ideologiska diskussioner (19 procent).

Signaturen Jens var en av dem som röstade på att konfrontera svenskfientliga personer och skrev i kommentarsfältet:

Ring upp journalister och myndighetspersonal, precis som Granskning Sverige – det är en självklar succé! Bara att fråga efter bevis på alla påståenden de gör så blir de direkt svarslösa eller hänvisar till någon annan person. Kommer även locka lyssnare även bland personer som normalt inte skulle lyssna på programmet. Kör sedan en uppringning, en diskussion om en nyhet i varje program så blir det en schysst blandning.

Lasse Bengtsson höll med om att konfrontera svenskfientliga och förordade utskällning efter noter.

Hade garanterat blivit succé med någon galning som ringer upp och skäller ut diverse journalister och pk-politiker att de förstört Sverige och allt de ställt till med.

Samme person föreslog även att en sådan uppringning skulle kunna göras av en ”oberoende icke-medlem” som förser Radio Nordfront med materialet. Radio Nordfront tar gärna emot sådant material.

Roland lyfte i kommentarsfältet fram samtalen med Klas Lund och efterlyste även mer satir som politiskt vapen:

Det ska hålla hög kvalitet som t.ex. de reportagen med Klas Lund som man märker är mycket beläst. Klas Lund hade lätt kunnat haft en egen timme där han pratade om olika aktuella saker som William Pierce eller närradion som Carl P. Herslow har i Skåne.

Förutom rent intellektuella samtal får det gärna också vara mycket humor/satir. Skrattet har en mycket mäktig kraft i sig om folk börjar skratta åt PK-politiker. Förlöjligar man deras inbillade kamp mot rasism/nazism så folk börjar skratta åt dem har de genast tappat enormt mycket inflytande.

Under ”Annat” kom förslag in om mer nationell musik, radioinspelningar från Tredje riket och telefonväkteri.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-07-13 10:30