VECKANS FRÅGA. Nordfronts läsare vill höra Vera Oredsson i Radio Nordfront. Det visar Veckans fråga.

radio-nordfront

veckans-fråga-rn-vera-oredssonRadio Nordfront-redaktionen söker hela tiden intressanta och för kampen viktiga personer att intervjua. För att låta lyssnarna komma till tals lät RN sammanställa en lista på 10 potentiella personer att intervjua och låta dem välja en av dem.

Allra flest röster fick Vera Oredsson med en tredjedel av rösterna och inte långt därefter David Duke. På tredje plats kom Nordfronts chefredaktör Fredrik Vejdeland och därefter ”Annan”.

De som vill höra Vera Oredsson i radion uppgav i kommentarerna att det vore intressant och viktigt i folkbildningssyfte att höra hennes levnadshistoria och minnen från Tredje riket, men också för att hon skriver förnuftiga inlägg i Nordfronts kommentarsfält.  Christian Hamilton berättade i kommentarsfältet varför han ville höra Vera Oredsson i radion:

Vera Oredssons outtröttliga energi för kampen är något vi aldrig får glömma. Hon har varit trogen det sanna idealet under hela sin långa livstid. Vera Oredsson har allt den moderna människan saknar: stil, visdom, lugn, erfarenhet utöver det vanliga och ett sunt förnuft.

Av de som röstade eller argumenterade i kommentarsfältet för ”Annan” ville flera höra på debatter med meningsmotståndare. Namn som återkom som förslag flera gånger var bland annat Henrik Palmgren och Alex Linder.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-10-12 10:30