HUMOR. Nordfront presenterar här Veckans memer som fiskats fram av några av organisationens humorkrigare.

Memer kan som bekant vara väldigt många olika saker. De kan vara av ren politisk art, de kan vara roliga och de kan vara lättsamma. Ofta riktas en satirisk udd mot något som belyser dagens samhällsproblem. Detta blir inte sällan smärtsamt uppriktigt och det är inte ovanligt att dessa skapelser till och med trotsar vår tids yttrandefrihetslagar, beroende på vems ömma tår man trampar på.

I de här artiklarna kommer vi att samla axplock av flera olika sorters memer och inte stirra oss blinda på enbart politik och samhällssatir. Dessa artiklar ska vara underhållande och ett slags lördagsgodis för Nordfronts läsare. Fokus kommer att ligga på Norden och ämnen som rör oss här uppe men det kan självklart också slinka med annat om vi finner det passande.

Memer ska helst spridas vidare och på så vis få ett slags eget liv. Det mesta som vi publicerar har våra humorkrigare ramlat över eller fiskat fram från de otaliga platser där memer lever och frodas. Men vi gör givetvis även egna och ni läsare får gärna också bidra med era eller skicka in sånt just ni tycker är passande till oss.

Hjälp till!

* Sprid, gilla och kommentera Nordfronts memer på sociala medier.

* Skapa egna memer och skicka in dessa till Nordfront. För instruktioner i hur du går tillväga, läs HÄR.

* Egna memer, förslag och konstruktiv kritik kan mejlas till: satir@nordfront.se

Med de orden presenterar vi här Veckans memer och som sagt: Spara de ni tycker är roliga och dela vidare till era vänner och bekanta! (Alla är klickbara).

 


  • Publicerad:
    2019-02-02 18:00