Följande aktiviteter har utförts i Uppsala under de senaste två veckorna.
Måndagen den 27e Juni spenderade en grupp medlemmar samt aktivister eftermiddagen/kvällen åt att dela ut flygblad till boende i stadsdelen Årsta. Aktiviteten avslutades efter ett par timmar då de 1000 medhavda flygbladen bytt ägare.
Onsdagen den 29e Juni tog man vid där man senast var tvungna att avsluta. Förhoppningen var att man denna gång skulle kunna erbjuda resterande hushåll i området samma blad. Tyvärr blev det inte så, utan man fick även denna gång ut alla de 1000 medhavda flygblad som för tillfället var de sista man hade i Uppsalas kampgrupp.
Fredagen den 1a Juli hade man fyllt på propaganda-lagret med såväl flygblad som klistermärken. Detta medförde självklart aktivism i form av en flygbladsutdelning kantad av klistermärkesuppsättning. Denna gång delades ca. 400 flygblad ut och 150 klistermärken sattes upp i området.
Under den senaste veckan har aktiviteterna varit mer spontana och endast ett fåtal affischer har satts upp. Samtidigt har klistermärken med ett relevant budskap börjat få pryda den annars så gråa/röda staden.

Fler aktiviteter är att vänta i Uppsala med omnejd. Vill även du vara en del av motståndet och göra det du kan för att stoppa förintelsen av de nordiska folken? Anslut dig till motståndsrörelsen idag! Vill du komma i kontakt med Uppsala-gruppen direkt kan du skicka ett mejl till: nils.blomberg@patriot.nu


  • Publicerad:
    2011-07-13 17:10