MEDIA. Filmklippet ”No Apologies” är ett mäktigt försvarstal för vår rätt, européernas rätt, att fortsätta existera som egna och självständiga folk med självbestämmande i våra egna länder. Nordfront återpublicerar här en artikel från Informationskriget om filmklippet.

ingaursakter

”Vi får ofta höra att vi måste betala för de påstådda fel som vårt imperialistiska förflutna har orsakat genom att gå med på massiv immigration till Europa. Ett argument som spelar på våra skuldkänslor. Helt klart är att en del av vårt folk får en kick av att hänge sig åt etnomasochism, men resten av oss kan om vi vill krossa denna politiskt korrekta charad om vi bara vägrar be om ursäkt för vilka vi är. […] Det finns ändå ingen mening i att be om ursäkt. De som vill förstöra våra länder ser ändå bara ursäkterna som tecken på svaghet och kommer att attackera oss ännu hårdare. Det enda sättet att stå upp för dig själv och ditt folk är att vägra att be om ursäkt. Vi är inte ledsna för vad våra förfäder gjorde. Vi är inte ledsna för vilka vi är idag. Inga ursäkter. Ingen ånger. Ingen tvekan. Ingen kompromiss. Vi är inte ledsna.”

Den som säger detta är Oscar Turner från Omniphi Media. Hans tal tillsammans med filmklippets illustrativa bilder visas otvetydigt varför globalisterna och vänsterrörelsen har fel.

Här är filmklippet och under det finns finns hela talet nedskrivet och översatt till svenska.

Inga ursäkter

”Vi får ofta höra att vi måste betala för påstådda fel som vårt imperialistiska förflutna har orsakat genom att gå med på massiv immigration till våra hemländer. Detta argument bygger på européernas skuldkänslor. En del av vårt folk får en kick av att hänge sig åt etnomasochism, men vi kan dock krossa denna politiskt korrekta charad bara genom att vägra be om ursäkt för vilka vi är.

Jag är inte ledsen för koloniseringen av ursprungsbefolkningar. Efter att européerna lämnade dem så gick de tillbaks till sin ursprungliga livsstil. Dessutom, dessa folk skapar ingenting nytt, förutom diktatur, kannibalism, fattigdom och inbördeskrig.

Jag är inte ledsen för apartheid. Efter att ursprungsbefolkningen tog över makten så slaktade de de vita i området, precis som de gjorde på Haiti. Titta på vad som hände under Robert Mugabe.

Jag är inte ledsen för slaveriet. Alla folk har haft slaveri under någon period. Fler vita kidnappades och förslavades av muslimer än antalet svarta som förslavades av européerna. Det var européerna som grundade abolitioniströrelsen och som kämpade för att få ett stopp på slaveriet. Idag fortsätter olika stammar i Afrika att förslava varandra, ändå säger de att det bara finns blod på européernas händer. Om något, under européernas styre så hade utvecklingsländerna en högre livsstandard än vad de själva någonsin kunde skapa. Efter att vi lämnar er till er själva så förstörs det vi har byggt åt er. Vi är inte beroende av er, om något så är det ni som behöver oss.

Jag är inte ledsen för korstågen. Våra förfäder kämpade hjältemodigt för att driva ut islam från Europa. Om det inte hade varit för deras tapperhet så hade hela vår civilisation befunnit sig under islamiskt tyranni. Samma heroiska anda finns fortfarande inom vårt folk idag. Etnonationalismen bland européer reser sig inför hotet från inkräktarna.

Jag är inte ledsen för imperialismen. Mongolerna byggde det största imperiet i mänsklighetens historia, men ingen föreslår att de ska vägras deras kulturella och folkliga identitet. Saken är inte att våra förfäder var imperialister, utan att vi var bäst på det. Vi kom, vi såg, vi segrade. Sådana beskyllningar mot hela den europeiska världen är bara ursäkter för att kunna ta våra tidigare så blomstrande hemländer från oss. Saudiarabien insisterar att Europa ska ta emot fler flyktingar, trots att det finns rika oljestater som har kapacitet att ta emot miljontals av dem. Istället för att ta emot sina brodersfolk i sina egna länder så erbjuder de att bygga moskéer i Tyskland.

Jag är inte ledsen för den påstådda ”förintelsen”. De sovjetiska kommissarierna mördade minst 30 miljoner av mitt folk i Östeuropa. Vi får inte höra om dessa illdåd eftersom det judar inte var offren, utan gärningsmännen. Jag vägrar att spela med i eran Hollywood-saga. När judarna flydde från Europa efter andra världskriget så började de med etnisk rensning mot palestinierna för att skapa Israel. Denna fördrivning i Mellanöstern orsakade förakt mot Västvärlden. Sionisterna kör ut dem och vi måste ta emot dem.

Vänstern påstår att den är för mänskliga rättigheter, men så fort man säger att européer har rätt till självbestämmande så skriker de att man är en del av problemet och omfamnar därmed det kulturella och demografiska folkmordet av det folk som har skapat själva den civilisation som de tar för givet.

Det finns ändå ingen mening i att be om ursäkt. De ser det bara som ett tecken på svaghet och de kommer att attackera dig ännu hårdare. Det enda sättet att stå upp för dig själv och ditt folk är att vägra att be om ursäkt. Vi är inte ledsna för vad våra förfäder gjorde. Vi är inte ledsna för vilka vi är idag. Inga ursäkter. Ingen ånger. Ingen tvekan. Ingen kompromiss. Vi är inte ledsna.”

Ursprungligen publicerat på Informationskriget.


  • Publicerad:
    2016-11-23 21:20