Nordfont har vid ett par tillfällen skrivit om den våg av kannibalism som sköljer över USA. I samtliga fall har gärningsmännen varit negrer. Zombieattacken i Miami är kanske den mest uppmärksammade. Nordfront har även skrivit om fallet med Alexander Kinyua som åt upp sin inneboende samt om den Negress som tog en tugga av en butiksägare.

Polisen i Georgia säger att 21-åriga Karl Lavanture, som erkänt att han varit hög på den omtalade drogen badsalt, hotade att äta upp dem och ett par golfspelare som befann sig på en golfbana där Karl Laventure löpte amok. Polisen berättar vidare att Laventure hade övermänsklig styrka. 

Polisen Ross Hancock berättar för WSB-TV att när han kom till platsen var Karl Laventure halvnaken och beväpnad med en golfklubba. Laventure jagade golfspelarna och hotade att äta upp dem. 

Ross Hancock berättar vidare att pepparspray inte hade någon effekt på gärningsmannen. ”Han torkade inte ens ögonen utan höll dem bara vidöppna”.

Efter att ha gett Laventure 4 stötar med en elpistol föll han till sist till marken, men det krävdes totalt 14 stötar innan allt var över.

Laventure svamlar hela tiden om att han skall äta upp poliserna och andra personer. Han yrar också om Tupac och Biggie.

Se video nedan


  • Publicerad:
    2012-07-12 20:52