USA. En Twitteranvändare blev ombedd av Twitter att radera ett videomontage där Joe Biden smeker småflickor öppet under pressträffar. Flera av flickorna visar med sitt kroppsspråk att de finner smekningarna obehagliga.

Det är hemsidan Reclaim The Net som uppmärksammar censureringen av videomontaget. Reclaim The Net undersöker de stora mediebolagens censur i USA för att främja en större yttrandefrihet för användarna. I det aktuella fallet visade användaren upp ett videomontage av den demokratiska presidentkandidaten Joe Bidens smekningar av småflickor. Användaren skriver ironiskt att videon blev flaggad för att användaren postat bilder på övergrepp av barn. En annan användare har också lagt upp samma video som för närvarande kan ses på just Twitter.

I videon kan man se att många flickor försöker undvika Bidens smekningar och pussar.

En annan användare uttrycker sin åsikt att sluta se Joe Bidens beteende som normalt genom ett fotomontage där Joe Biden tar på vuxna och barn på ett opassande sätt.

De större medieplattformarna som Twitter och Facebook som kontrolleras av juden Mark Zuckerberg har under flera års tid censurerat opposition till etablissemanget som de finner misshagliga på deras plattformar.


  • Publicerad:
    2020-09-15 14:00