VECKANS FRÅGA. Var fjärde person anser att ”det finns inga raser” är det mest irriterande antirasistargumentet.

Det klassiska pizza-argumentet går upp ända upp i riksdagen där Sveriges grädda sitter. Under samma kampanj frågade Kristedemokraterna "vem skall ta hand om farmor?" Svenskarna?

Det klassiska pizza-argumentet går upp ända upp i riksdagen där Sveriges intellektuella grädda sitter. Är Kristdemokraterna dumskallar eller demagoger? Under samma kampanj frågade Kristedemokraterna ”vem skall ta hand om farmor?” Svenskarna…?

veckans-fraga-antirasistargument”Argumenten” för massinvandring och mot ”rasism” är många. Gemensamt för de allra flesta av dem är att de är absurda. Nordfront ville ta reda på vilket antirasistargument som dig läsaren irriterad, frustrerad, eller rent av vansinnig.

Vinnare är alternativet ”det finns inga raser” som var fjärde läsare röstat på. Ett annat argument som syftar till att vi alla är lika (att vi alla är invandrare) kom på andra plats och därefter argumentet att svenskar också begår brott som används av etablissemanget för att skifta fokus när invandringskritiker pekar på de mängder av brott som sker på grund av det mångkulturella samhället.

I kommentarsfältet har mängder av absurda antirasistfloskler räknas upp. Av de alternativ som inte fanns på listan är ”utan invandring blir det inavel” det mest vanliga, men också valloner och alla hundars lika värde kommenteras. Läs mer om detta här.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-10-03 10:00