SVERIGE. Ett vilt slagsmål bröt ut under filmvisningen av barnfilmen Kung Fu Panda 3 på biografen Bergakungen i Göteborg under söndagen.

kung-fu-panda

Foto från filmens trailer.

Det var under visningen av barnfilmen Kung Fu Panda 3 på biografen Bergakungen i Göteborg som ett vilt slagsmål bröt ut mellan två pappor. Upprinnelsen till bråket ska enligt uppgifter ha berott på ett barn som skrek under större delen av filmen.

När barnets föräldrar inte lyckades få tyst på barnet gav dem barnet en telefon för att lugna ner sig. Barnet lugnade dock ner sig men började istället då att spela upp ringsignalerna på telefonen högt.

Efter filmen hamnade en förälder först i ett verbalt bråk med det skrikande barnets pappa men snabbt därefter spårade situationen ur och ett slagsmål bröt ut mellan papporna. Fler och fler anslöt sig sedan till bråket och det svingades knytnävsslag fram och tillbaka.

Ett person som bevittnade bråket beskriver händelsen på följande sätt:

— Det var en hel hög med folk som låg på varandra och slogs mellan stolarna. En del försökte väl sära på de iblandade, det var svårt att se exakt vad som hände.

Polis kom till platsen och en anmälan om misshandel upprättades.

— Vi har varit på biografen och upprättat en anmälan gällande misshandel, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisens ledningscentral i Region Väst.

Ljung berättar att förhör har hållits med målsägande och vittnen till händelsen, men att man i nuläget inte har någon person gripen misstänkt för något brott.

Källa:
Vilt slagsmål under Kung Fu Panda på Bergakungen


  • Publicerad:
    2016-03-28 13:40