En medlem i Näste 1 har varit på en semestertur i Stockholms skärgård och redogör här för turen.

Lördagen den 23 juli begav jag mig ut i Stockholms skärgård för att njuta av ledighet, natur och mycket fiske under två veckor. Jag hyrde en stuga på ön Gistholmen.

När jag begav mig ut i skärgården passade jag även på att sprida det nationalsocialistiska budskapet (vilket jag alltid passar på att göra när jag befinner mig på annan ort) med klistermärken och affischer. Eftersom att jag hade tillgång till båt var det väldigt enkelt och smidigt för mig att besöka de närliggande öarna för propagandaspridning.

Mina aktiviteter möttes av väldigt mycket förståelse och sympati och en del klistermärken gavs även bort till familjer med sunda åsikter för fortsatt spridning över vårt vackra och avlånga land.

Däremot på ön Gistholmen möttes inte min propagandaspridning av glada miner, tvärtom, ö-värden Kerstin bad mig att lämna ön med omedelbar verkan efter att hon sett klistermärken på ön samt i en del båtar som finns till förfogande på ön. Kerstins mentalitet är att alla oavsett religion, hudfärg eller politiska åsikter är välkomna på ön – utom den snabbt växande organisation som jag stolt tillhör. Vi har ”förbrukat vår rätt” att vara på ön.

Jag tog en diskussion med kvinnan utan framgång. Jag packade ihop min packning, städade ur min stuga och lämnade snällt ön. Jag passade på att hälsa Kerstin innan min färja gick mot Stockholm att jag ska passa på att göra mycket reklam i min organisation för den vackra ön hon besitter och att nästa sommar besöker förhoppningsvis fler medlemmar av Nordiska motståndsrörelsen ön där det finns ett stort antal stugor att hyra, bastu, storstuga för exempelvis konferenser samt en vacker natur med en underbar tystnad och storslagna solnedgångar.

Denna händelse upplevdes utav en medlem i Kampgrupp 102.

IMG_2702IMG_2318IMG_0250


  • Publicerad:
    2016-08-03 19:30