KULTURMARXISM. Företrädare för ”Black lives matter” har tidigare gått ut med att vita bör ge svarta stora summor pengar och dyra prylar som något slags ”skadestånd”. Nu har en hemsida skapats vars syfte är att sätta skuldtyngda vita i kontakt med svarta för att på så sätt bland annat kunna betala deras räkningar, köpa nya teknikprylar åt dem och erbjuda massage.

Begreppet "white guilt" tas nu till helt nya nivåer.

Begreppet ”white guilt” tas nu till helt nya nivåer.

Det har dykt upp en ny hemsida vid namn Reparations vars syfte är att låta svarta som är i behov av diverse varor och tjänster göra sina önskemål kända, varpå skuldtyngda vita, eller personer som ”identifierar sig” som vita, får möjlighet att komma i kontakt med dessa och ge dem pengar, prylar eller vad det än kan vara som dessa personer kräver. Intressant nog verkar det dock inte räcka med att ”identifiera sig” som svart för att få ta emot gåvor. Här gäller det alltså att vara svart på riktigt.

Bakom hemsidan ligger negressen och ”konstnären” Natasha Marin som menar att tanken med sidan är att vita ska få ”befria sig från den skuld de fastnat i” även om hon också påpekar att inget de gör förstås kan uppväga alla år av ”systematiska övergrepp”.

Projektet ska ha börjat som en Facebooksida och redan nu har både svarta och vita lagt upp flera önskemål respektive erbjudanden. Några exempel är vita som erbjuder alltifrån fri tillgång till bilar, städning av hem, kontanter och till och med laxeringar. Exempel på ”önskemål” av svarta är allt ifrån en person som vill ha sin telefonräkning betald till december så han kan skriva en bok han skriver ska ha handla om ”Amerikkkan colonialism” eller en annan som vill ha studioutrustning för att spela in ett album vid namn ”White boys” för att få ut sin ”frustration” över just ”white boys”, men även mer simpla önskemål som laptops, surfplattor, massage och pengar.

”Black lives matter”-organisatören Ashleigh Shackelford blev tidigare i år ”triggad” av att vita deltog på hennes antivita demonstrationer och uttryckte att vita kunde tjäna svarta bättre genom att skriva ut checkar och ge bort sina bilnycklar. Efter det skrev hon även ett antal artiklar där hon utvecklade tanken om att vita bör ge henne pengar och prylar, detta med motiveringen att hon är en ”fet svart bitch”, eller som titeln på en av hennes artiklar lyder: ”Fuck You, Pay Me: Reparations for Fat Black Bitches and Everything We Provide”.

fatblackbitch

Ashleigh Shackelford vill att vita ska ge henne pengar för att hon är en ”fet svart bitch”.

FUCK YOU. PAY ME. Pay me a check, pay me consistently, provide me safe housing, offer me a job with benefits, run me those Beyonce tickets, finance my clothes and wigs and aesthetics, cultivate accessibility to spaces and provide seats that fit me, see and validate my humanity,

skriver hon och avslutar med uppgifter till hennes PayPal-konto så att vita kan stödja hennes ”intellektuella och emotionella arbete”.

Vidare har Shackelford, som beskriver sig som ”queer, icke-binär, svart fet femme, författare, konstnär och kulturell producent”, också uttryckt att vitas roll i sammanhanget bör reduceras till att vara ”mänskliga sköldar” mot polisen.

I USA argumenterar man för denna kollektiva vita ”skuld” framförallt utifrån den transatlantiska slavhandeln som man menar att vita låg bakom. Det intressanta är dock att det endast var ett fåtal procent av slavhandlarna som faktiskt var vita européer. I denna handel var judar totalt dominerade, vilket även judiska historiker bekräftat i flera böcker.

De [judarna] var de största handlarna i hela Karibien där sjöfarten främst var ett judisk företag. Fartygen inte bara ägdes av judar utan bemannades av judiska besättningar och stod under befäl av judiska kaptener.

(Seymour B. Liebman i boken New World Jewry 1493-1825.)

Även bland slavägare i USA var det judiska folket betydligt mer framträdande. Medans endast 2 procent av alla vita i USA ägde slavar 1820 gjorde 40 procent av judarna det. Ifall man är intresserad av att läsa mer om detta har Nordfront skrivit mer utförligt om det tidigare, bland annat här. David Duke har även gjort en väldigt intressant dokumentär i ämnet, vars första del kan ses nedan:

Frågan är alltså när vi kommer att få se skuldtyngda judar börja be om ursäkt för alla grymheter deras folk begått mot andra folk genom historien? Frågan är också när vi får se ett erkännande av det faktum att vita är de enda folk i historien som någonsin avskaffat slaveri på eget initiativ av moraliska skäl? Eller varför inte det faktum att fler vita genom USA:s koloniala historia såldes och användes som slavar än svarta?

Men inget av detta lär hända för än det ekonomiska, politiska och militära system som förslavar oss än idag avslöjas och slutligen krossas.

Källor:
New “Reparations” Website Asks Whites to Pay Black People’s Rent to Relieve Their Guilt
‘Black Lives Matter’ Organizer ‘Triggered’ by White People, Demands Money For Being a ‘Fat, Black Bitch’
Fuck You, Pay Me: Reparations for Fat Black Bitches and Everything We Provide
 There Were More White Slaves Than Black Slaves in Colonial America


  • Publicerad:
    2016-07-30 12:00