KAMPEN I BILD. Nu släpper Nordiska motståndsrörelsen en film från lördagens stöddemonstration i Stockholm för Gyllene gryning. Som vanligt kunde vänsterextremister inte låta bli att angripa en tillståndsgiven demonstration, vilket föranledde kvällens kravaller.

Att massmedia och vänsterextremister satt detta i system har med åren blivit uppenbart för fler och fler svenskar. Nordfront har tidigare belyst denna problematik i en artikel kallad ”Klarspråk om mötesstörarna” och en videogranskning av svensk mötesfrihet.

Lördagens manifestation anordnades för att visa solidaritet med det grekiska partiet Gyllene gryning. Partiets ledare fängslades av den grekiska regimen för en drygt månad sedan. Den första november avrättades två av partiets unga aktivister utanför partihögkvarteret.

Självklart kunde inte svenskfientlig massmedia och ”demokratiministern” låta bli att hetsa mot demonstrationen, och självklart kunde inte extremvänstern låta bli att dyka upp. Men vet ni vad? Det är dags att sätta hårt mot hårt!

WE STAND WITH GOLDEN DAWN!

Totalt 7:21 minuters videomaterial:

Vi rekommenderar att Kampen i bild ses i högupplöst format (720p/1080p).

Om Kampen i bild:

Konceptet med Kampen i bild är att erbjuda en mer ingående och nästintill ocensurerad dokumentation av större händelser som berör de nordiska folkens överlevandskamp genom Nordiska motståndsrörelsen.

Kampen i bild produceras av MotståndsMedia som är Svenska motståndsrörelsens mediagrupp.


  • Publicerad:
    2013-11-14 00:47