FILM Dokumentären ”What is a Woman?” granskar den amerikanska könsbytarkulturen i sömmarna och avslöjar hur svårt det är för homolobbyister att ens förklara vad en kvinna verkligen är.

Den 1 juni hade dokumentären What is a Woman? premiär exklusivt via den amerikanska konservativa mediekanalen Daily Wire, grundat av den judiske opinionsbildaren Ben Shapiro.

På Daily Wire kan man ta del av nyheter, poddar och klassiska amerikanska ”talkshows”, vilket för nyhetskanaler ungefär motsvarar krönikor eller ledare i en tidning. Daily Wire har en typisk amerikansk, konservativ politisk inriktning och kan sägas vara en del av den rörelse som föddes i opposition mot republikanska partiets neokonservativa falang efter Donald Trump.

En av Daily Wires mest kända opinionsbildare är Matt Walsh, som ligger bakom dokumentären What is a Woman?.

I den funderar Walsh över vad en kvinna verkligen är i en tid då kön och genus tycks ha suddat ut gränserna mellan manligt och kvinnligt. Han frågar forskare, kirurger, barnläkare, psykologer och folk på gatan ifall vem som helst kan vara kvinna och vad i sådana fall som utgör en kvinna.

Svaren är både stundtals underhållande och stundtals chockerande, framförallt hur svårt det är för kulturmarxister att definiera vad en kvinna verkligen är.

Dokumentären diskuterades även i RN DIREKT#244.