AUSTRALIEN. Den invandringskritiske senatorn Fraser Anning hamnade i blåsväder efter att i ett uttalande skyllt moskéskjutningarna i Nya Zeeland på massinvandringen. När en yngling kastade ägg på honom under en intervju slog han snabbt tillbaka.

Senator Fraser Anning slår tillbaka. Foto: Facebook / The Unshackled.

Det var under gårdagen som den australiensiske senator Fraser Anning i ett uttalande kallade etablissemangets narrativ att gårdagens moskéskjutningar i Nya Zeeland är ett resultat av vapenlagar och nationalism för ”klichéartad nonsens”.

Istället menade han att det aldrig skett om det inte vore för den påtvingade massinvandringen av framförallt muslimska främlingar.

Uttalandet väckte starka reaktioner bland politiskt korrekta australiensare och under en intervju med media valde en yngling att ”ägga” senatorn. Men på filmklipp från händelsen kan man se hur Anning snabbt vänder sig om och ger ynglingen två snabba örfilar innan de båda skiljs åt och ynglingen brottas ner.

Den 17-årige pojken greps av polis efter incidenten men har släppts och fått alla misstankar om brott avskrivna. PK-etablissemanget beskriver nu honom som en ”hjälte” och vissa menar att hans attack mot senatorn borde resultera i medaljer och andra utmärkelser.

Se incidenten från olika vinklar:


  • Publicerad:
    2019-03-16 15:30