INFORMATION. Med tanke på de stora IT-jättarnas kamp mot yttrandefriheten har nya alternativ till deras tjänster dykt upp. En av dessa tjänster är donationsverktyget Hatreon, med vilket du nu kan donera till Nordiska motståndsrörelsen. Uppdaterad

Hatreon skapades som ett alternativ till donationstjänsten Patreon och fungerar ungefär likadant, med andra ord att man förbinder sig att donera en viss summa till en eller flera ändamål varje månad.

Då Patreon föll i ledet och deltog i IT-jättarnas gemensamma avskaffande av yttrandefriheten på Internet, mer känt som ”den stora nedstängningen”, skapades Hatreon som ett yttrandefrihetsvänligt alternativ.

Skapa ett konto på Hatreon och stöd Nordiska motståndsrörelsens frihetskamp redan idag!

Klicka på bilden nedan:

Du vet väl att du också kan donera till Motståndsrörelsen endast genom att ha uppe en flik i din webbläsare? Läs mer HÄR.

Uppdatering:

Hatreon har nu genomgått en långsam men stadig tillväxtfas och har idag 2000 donatorer och 200 personer eller organisationer att stödja. Då plattformen nu är stabil har personerna bakom Hatreon tagit bort det tidigare systemet där man måste bli inbjuden för att kunna registrera sig, varför det numera är enklare att registrera sig på sidan.

Personerna bakom Hatreon har också meddelat att sidan kommer utvecklas ytterligare, bland annat med funktioner där de som donerar pengar kan få specifika belöningar av de som tar emot donationerna.

I skrivande stund har Motståndsrörelsen fyra användare på Hatreon som stödjer oss med 123 dollar per månad.


  • Publicerad:
    2017-10-23 12:10