Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Zara Larsson beskyller äldre människor för Trumps seger – önskar livet ur dem

Av Redaktionen, 2016-11-10
redaktionen@nordfront.se

PRESIDENTVALET. Artisten Zara Larsson, som tydligt klartgjort att hon är en Hillary Clinton-anhängare, är upprörd efter Trumps seger och beskyller nu äldre människor för hans seger i presidentvalet. Larsson går så pass långt att hon önskar livet ur dem.

Under feministen Zara Larssons konsert blev en ung tjej våldtagen, något som Larsson förstås skyller på "alla killar".

Feminist-artisten Zara Larsson är upprörd efter Donald Trumps seger i presidentvalet i USA. Hon har tidigare tydligt klargjort att hon är en Hillary Clinton-anhängare och tar Clintons förlust hårt.

På sin Twitter uttryckte Larsson sitt missnöje över valresultatet där hon även beskyllde äldre människor för att ligga bakom Trumps seger. Larssons upprördhet har gått så pass långt att hon till och med önskar livet ur dem.

”Can old people die already? Damn”, skriver hon på Twitter och länkar till en artikel om att yngre människor röstade på Hillary Clinton.

Zara Larsson har tidigare uppmärksammats för sina utspel på sociala medier. Bland annat ska hon ha skrivit på sin blogg att hon ”hatar män i grupp” där hon utmålat dessa som kvinnoförtryckare. Bland annat skrev hon:

Jag är feminist.

Jag hatar det patriarkala samhälle vi lever i och jag avskyr machokulturen.

Vilka är det som upprätthåller patriarkatet? MÄN I GRUPP.

Källa:
Zara Larssons Twitter


  • Publicerad:
    2016-11-10 11:50