HOMOLOBBYN. RT har intervjuat en zoofil, som önskar att djursex vore mer accepterat av homolobbyn. 

Zoofiler önskar delta i ”pride”. Foto: CC public domain.

Ryska RT har intervjuat den amerikanska zoofilen ”Toggle”, som önskar att djursex vore mer accepterat av homolobbyn. Han vill exempelvis att man ska lägga till ett z – för zoofili – i den allt längre bokstavskombinationen HBTQP.

Toggle insisterar på att zoofiler ska accepteras och få delta i homolobbyns så kallade pridetåg, ”trots allmänhetens protester”.

— Zoofiler är väsentligt queer. Men om du tror att pride är en social tillställning som man kan bli utestängd från, så har du fundamentalt missförstått det hela. Pride är en protest. Pride handlar om att göra motstånd mot ett samhälle som inte vill att du ska existera, menar sodomiten.

Det förklaras också att det finns fler ”djurrelaterade sexuella identiteter”. Den ena, kallad furries, är folk som klär ut sig i djurdräkter och säger sig ha en djur-identitet. En annan grupp kallar sig therians, som intresseras av särskilda djur.

De olika grupperna överlappar till varandra, och många av dessa furries och therians kallar sig också zoofiler.

Toggle berättar för RT att han attraheras av hundar, vildsvin, hingstar och märrar.

— Folk tror att vår relation till djur endast är sexuell, men precis som med heterosexualitet och homosexualitet, är våra relationer mångfacetterade. Sex är en väldigt liten del av våra interaktioner med djur, förklarar han vidare.

Zoofilernas försök till att flytta fram sina positioner har dock bekämpats av vanligt folk, som bland annat pekar på att djur inte kan ”samtycka” till sex. Toggle hävdar dock att djuren tillåts att ”visa samtycke” innan de har sex med dem.

— Vi ger dem friheten att göra sina egna val, när det är möjligt, och vi respekterar deras val, påstar han.

Det återstår att se om även dessa sodomiter kommer att fylla ut homolobbyns pride-tåg i framtiden.


  • Publicerad:
    2021-07-07 13:20