BROTT. Våldsamt BDSM som lett till våldtäkt, utnyttjande av djur i sexakter och otillåten fotografering har gjort att Marcus Benér dömts till 6,5 års fängelse.

Marcus Benér blev den 1 mars dömd till sex och ett halvt års fängelse för tre fall av kränkande fotografering, två våldtäkter, en oaktsam våldtäkt och tre tillfällen för brott mot djurskyddslagen av tingsrätten i Borås. Marcus Benér fäbless har varit hård BDSM sex och att han filmat detta i smyg.

Sexet har han gärna haft med kvinnor som han träffat för första gången. Under sexakten har han försatt dem i positioner där de inte kan be honom och sluta, vissa av kvinnorna har känt ångest över att han strypt dem under akten.

Anledningen till att han döms för tre fall för brott mot djurskyddslagen är att han också gillat att ha sex med djur och varit ihärdig att kvinnor som han träffat också skall vara delaktiga i det. Vissa av alla de kvinnor han träffat har gått med på det men som nu försökt komma undan skuld genom att skylla allt på honom. Rätten anser dock att de allesammans aktivt deltagit i det. Med anledning av detta dömer nu Borås tingsrätt de tre kvinnorna Evelina Edlund, Isolde Rydén och Malin Händel till dagsböter för brott mot djurskyddslagen.

Mål nr: B 344-20


  • Publicerad:
    2021-03-02 02:40