Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rambo 3: Rambo bekämpar kommunister med afghanska Mujahedin

KULTUR Daniel Olofsson har sett filmen Rambo 3 från 1988 lagom till 20-års dagen av elfte september-attackerna och berättar mer här.

Stålmannen blir bög?

HBTQP DC Comics tar efter Marvel. Batmans Robin har redan "kommit ut"

En bild på Joel Kinnaman.

Joel Kinnaman utreds för våldtäkt

Feministisk Hollywoodjude utreds för våldtäkt Förundersökning inledd Samtyckeslagen kan få honom fälld.

Disney vill varumärkesskydda de nordiska gudarna

MEDIA. Disney anser att de äger de nordiska gudarna. Det antivita företaget Disney har skapat starka reaktioner på sociala medier efter att de förmått nätbutiken Etsy att radera produkter med namnen Thor, Loki, Odin, Frigga och Heimdall. Detta då Disney uppenbarligen, som äger Marvel och gör filmer med dessa karaktärer, enligt många anser att de […]

Kulturbunkern-Invasion of the Bodysnatchers #2

KULTURBUNKERN. En parentes i parentesen, det fjärde perspektivet och Meg Tillys stuntbuske.

Pixar söker minderårig “transsexuell” röstskådespelare till ny barnfilm

HOLLYWOOD. Det Disney-kopplade animationsföretaget Pixar annonserar efter en minderårig så kallat transsexuell flicka till en av sina kommande barnfilmer.

NRK-serie om norska SS-frivilliga upprör globalister

NORGE. NRK:s nya dokumentärserie "Frontkämparna" har upprört eftersom norrmän som kämpat mot bolsjevismen har fått komma till tals.

Star Wars-fansen kräver Gina Carano tillbaka

POPULÄRKULTUR. I mainstream-media låter det som att The Mandalorian-stjärnan Gina Carano, som fick sparken förra veckan, saknar stöd av Star Wars-fansen. I verkligheten har Carano ett oehört stort stöd, samtidigt som hatet mot Lucasfilm-chefen nu tar nya proportioner.

Steven Spielberg får “judiska nobelpriset” för sina insatser

JUDISK KULTUR. Filmregissören och sagoberättaren Steven Spielberg har till tilldelats årets Genesispris för sitt ”engagemang för judiska värden”.

Hollywoodstjärna får inte mer jobb i TV-serie efter hädelse mot “förintelsen”

HOLLYWOOD. Gina Carano har kritiserat BLM, transsexuella personer, amerikanska valresultatet. Efter ha jämfört förföljelserna mot republikanska väljare med "förintelsen" så fick hon inte mer jobb på TV-serioen The Mandalorian.

Svart kvinna ska spela vikingen Håkon Eriksson i ny judisk tv-serie

ANTIVIT PROPAGANDA. Den "svensk-danska", tillika svarta skådespelerskan Caroline Henderson ska spela vikingen Håkon Eriksson i den nya judiska tv-serien "Vikings: Valhalla".

Filmen The Island

FILM. Marcus Hansson går igenom handlingen i den dystopiska scifi-thrillern The Island. Varning för SPOILERS.

Disney tar bort klassiska barnfilmer – anses vara “rasistiska”

KULTURMARXISM. Streamingtjänsten "Disney+" raderar klassiska barnfilmer som DumboPeter Pan, och Aristocats med hänvisning till scener som kan tolkas som "rasistiska".

Rowan Atkinson kallar vänsteraktivister för en ”medeltida mobb”

KULTUR. Skådespelaren Rowan Atkinson har uttalat sig om den nya trenden där artister med ”fel” åsikter blir avbokade.

Vintertips – The Head

KULTUR. Nordfronts kulturredaktör har sett den nya miniserien The Head och berättar mer om denna iskalla mysterieserie.

Dansk public service lanserar barnprogram om en vuxen mans penis

KULTURMARXISM. Den danska public service-kanalen DR inleder 2021 genom att lansera ett nytt barnprogram, där utgångspunkten för berättelsen är storleken på en vuxen mans penis.

FILM: Se när radioteleskopet från James Bond-filmen “Goldeneye” faller samman

VETENSKAP. För några dagar sedan gick "James Bond-teleskopet" sönder. Se när det 900 ton tunga mätinstrumentet till radioteleskopet i Arecibo i Puerto Rico plötsligt kollapsar och rasar ihop.

Ny Hollywood-film förutspår en dystopisk framtid i coronas spår

FILM. Nästa stora Hollywood-film är Songbird, en film som baseras på den pågående coronapandemin.  Samhället är i totalt förfall - samtidigt breder en grym polisstat ut sig.

Afrikanska kvinnan Lashana Lynch blir nya agent 007

FILM. Lashana Lynch klagar redan på all rasism hon får motta på grund av att hon ska ersätta eleganta Vita män i rollen som James Bond i kommande film. 007-filmen No Time to Die kommer också att handla om rasism.

Svensk film ska bli svartare

MÅNGKULTUREN. Afrikaner lanserar plattform för att filmindustrin ska hyra svarta medarbetare.

Obehagliga mobbarfasoner i suspekt dansk “Mullvaden”-dokumentär

KOMMENTAR. Genom att infiltrera nordkoreanska vänföreningar i tio år menar den danske dokumentärfilmaren Ulrich Larsen sig ha "avslöjat Nordkorea". Men vad är det egentligen dokumentären visar?

Ny film från Nordendagarna

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Ytterligare en film från Nordendagarna har publicerats på Motståndsrörelsen.se. Denna ger bland annat inblick i föredragen och en namngivningsceremoni för barn.

Afrikan eller kvinna inte längre aktuell som Bond – hyllad vit Bane-skådis nu favorittippad

KULTUR. Tidigare har det lobbats hårt för att en afrikan eller kvinna ska spela nästa James Bond, eftersom Daniel Craig har gjort sin sista Bondfilm. Men nu verkar det som att den vite Tom Hardy är favorit att bli näste man att axla rollen som den skotske MI6-agenten James Bond.

Storm mot filmen ”Cuties” som sexualiserar barn – nu kräver kongressmedlemmar att åtgärder vidtas mot Netflix

PEDOFILI. Den amerikanska strömningstjänsten Netflix är i blåsväder efter att ha lanserat filmen ”Cuties” som av många ses som över gränsen till ren barnpornografi. Nu har flera amerikanska kongressmedlemmar, bland dem senator Ted Cruz, engagerat sig i att få streamingtjänsten att ta bort filmen.

Netflix anklagas för att normalisera pedofili i ny film – 11-åring ”utforskar sin kvinnlighet”

PEDOFILI. I en ny film anklagas Netflix för att sexualisera barn och normalisera pedofili. Filmen handlar om en 11-årig flicka som går med i en twerking-dansgrupp där hon ”utforskar sin kvinnlighet”.

Filmklassiker får PK-förord som idiotförklarar tittaren

POLITISK KORREKTHET. Med det föregivna syftet att ge filmen ”en passande social kontext” har nu komedin Det våras för sheriffen tillfogats ett förord där tittarna instrueras om vem som är god och vem som är ond i filmen.

Superman: Red Son

FILM. Vad skulle hända om den amerikanske superhjälten Stålmannen istället hamnat i Sovjetunionen? Det får vi veta i den nya animerade filmen Superman: Red Son.

John Cleese trött på politisk korrekthet från “lättretliga, känslomässigt instabila personer”

YTTRANDEFRIHET. Den brittiske komikern John Cleese ryter ifrån mot politisk korrekthet från "lättretliga och känslomässigt instabila personer" som han upplever sig omringad av.

5 PK-fria filmer

FILM. Daniel Olofsson ger här fem tips på PK-fria filmer för sommaren.

Filmen Wag The Dog – fiktion och fakta

RECENSION. Wag The Dog är en film om manipulation av folkmassorna. Filmen är inte bara fiktion det finns otaliga verkliga exempel när myndigheter tillsammans med massmedia styr folkmassorna i verkligheten.

Japan förklarar BLM-kravallerna med tecknad film – anklagas för rasism

UTRIKES.När japansk public service skulle förklara skillnaden mellan svarta och vita samt BLM-kravallerna gjorde man det med en lustig tecknad film. Men nu anklagas japanerna för rasism och tvingas be om ursäkt.

Antifeminist porträtteras i ny serie om starka kvinnor

KULTUR. Anitfeministen Phyllis Schlafly såg att den feministiska rörelsen skulle bli ett förtryckarinstrument som skadade kvinnors situation.

SVT sände den antivita filmen Dear White People

KULTURMARXISM. På fredagskvällen sändes den antivita filmen Dear White People i SVT 2.

Motståndsrörelsen publicerar film från kampdagarna

FILM. Nordiska motståndsrörelsen har publicerat en film från årets upplaga av kampdagarna, som genomfördes i februari.

Max von Sydow har avlidit

INRIKES. Den världskände svenske skådespelaren Max von Sydow har avlidit.

Anti-iransk film vinner Guldbjörnen i Berlin

KULTUR. Den iranska filmen Det finns ingen ondska handlar om dödsstraff i Iran.

En blivande filmklassiker: Brawl in Cell Block 99

FILM. Nordfront tittar på en film som fått toppbetyg av kritiker men som ändå tystats ned av massmedierna, för ett budskap under ytan är att vita människor har fått nog av antivit rasism.

Jud Süß – världens mest antisemitiska film

RECENSION. Nordfront tittar på Joseph Goebbels filmprojekt "Jud Süß" som han själv kallade den mest antisemitiska filmen. Den totalförbjöds efter de allierades seger över Tyskland, men på sin tid var den en stor publiksuccé i Europa.

Color out of Space

RECENSION. Daniel Olofsson har sett den bioaktuella filmen Color out of Space och berättar här mer om filmen och novellen den är baserad på.

Law Abiding Citizen

ANALYS. Det var över tio år sedan filmen Law Abiding Citizen släpptes, varför analyserar Nordfront den nu?