Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Ett fotografi på August Strindberg vid sitt arbetsbord

August Strindberg – antisemit men inte judehatare

Vad tyckte Strindberg om judarna? Marcus Hansson har läst Jan Myrdals biografi ”Johan August Strindberg”.

Debatten mellan Jared Taylor och E. Michael Jones

Katoliken E. Michael Jones mötte rasrealisten Jared Taylor i en debatt om rasfrågan Midjord som arrangerade debatten skall ha en eloge för sitt engagemang för att utveckla det intellektuella samtalet. 

Jan Stenbeck - del 3

STORFÖRETAGARE Författaren Per Andersson har skrivit biografin Jan Stenbeck där han går igenom storföretagaren Jan Hugo Stenbecks liv och hur han påverkade svensk media.

Håkan Juholts förlust mot stockholmsklegget

SOCIALDEMOKRATIN Håkan Juholt blev bortplockad av etablissemanget som han kallar för ”klegget” och placerad i kylan. Trots detta kämpade han vidare för vad han tror på som ambassadör på Island.

Heal Hitler

RECENSION. Om man någon gång undrat hur det skulle gå om Adolf Hitler gick till en psykolog får man kanske svaret i det nya spelet Heal Hitler.

Löpning – del 2

TRÄNING Rune Larsson är den över 50 år gamla ultradistanslöparen som sprungit sedan tonåren. Han beslöt sig för att skriva en bok för att inspirera andra att börja löpa mer.

Löpning – del 1

TRÄNING Rune Larsson är den över 50 år gamla ultradistanslöparen som sprungit sedan tonåren. Han beslöt sig för att skriva en bok för att inspirera andra att börja löpa mer.

En nytänkande tagning på ett historiskt Ursinne

RECENSION. Den moderna metal-favoriten Ursinne är tillbaka med en uppföljare till debuten "Arg, bara arg". Denna gång låter man tidigare generationers röster kanalisera ursinnet.

Motstånd – en nytändning för den nationella musikscenen

RECENSION. Martin Saxlind har lyssnat på den nya skivan "Motstånd" som släpptes förra veckan och innehåller musik från flera nationella artister.

Rikskändis bodde under SD-ledares piano!

POLITISK HISTORIA. Anders Eriksson har läst Anders Klarströms bok Prima Victoria om Sverigedemokraternas första år.

Barack Obama kritiserar den judiska makten i sina nya memoarer

JUDISK MAKT. USA:s förre president Barack Obama kritiserar Israels premiärminister Benjamin Netanyahu och de judiska pengarnas inflytande på amerikansk politik.

Imperator: Rome

RECENSION. Marcus Svensson recenserar strategispelet Imperator: Rome från svenska Paradox Interactive. Ett komplext men underhållande spel som är historiskt lärorikt och låter spelaren syssla med rekreativt raskrigande.

Superman: Red Son

FILM. Vad skulle hända om den amerikanske superhjälten Stålmannen istället hamnat i Sovjetunionen? Det får vi veta i den nya animerade filmen Superman: Red Son.

Nationell, ursinnig och arg, bara arg

RECENSION. Simon Holmqvist har lyssnat på Ursinnes debutalbum ”Arg, bara arg” och dras med i ilskan.

Filmen Wag The Dog – fiktion och fakta

RECENSION. Wag The Dog är en film om manipulation av folkmassorna. Filmen är inte bara fiktion det finns otaliga verkliga exempel när myndigheter tillsammans med massmedia styr folkmassorna i verkligheten.

Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp

RECENSION. Tor S har läst Nordiska motståndsrörelsens 20-årsbok och recenserar den i denna insändare som starkt rekommenderar boken.

En svartmetallisk återkomst med Vit Aggression

RECENSION. Simon Holmqvist har lyssnat på Vit Aggressions andra album "Mörker" som släppts 27 år efter debuten "Död åt Z*G".

Wotans väg

RECENSION. Henrik Gustafsson har läst Anders Nilssons bok om Asatron och dess förhållningssätt till det moderna samhället.

5 förbjudna dataspel

SPELKULTUR. Än en gång har tv/dataspelsdebatten börjat blossa upp. Nordfront bjuder här på ett axplock från spelvärldens mest förbjudna ögonblick.

Gerard Menuhin om att läka sitt liv

LITTERATUR. Historierevisionisten Gerard Menuhin har nyligen släppt en självbiografi. Erik Forsell har läst den.

A Clockwork Orange

KRÖNIKA. Henrik Gustafsson berättar om romanen "A Clockwork Orange." Hans tolkning handlar om att använda sin energi rätt och vikten av att väcka folket.

Jud Süß – världens mest antisemitiska film

RECENSION. Nordfront tittar på Joseph Goebbels filmprojekt "Jud Süß" som han själv kallade den mest antisemitiska filmen. Den totalförbjöds efter de allierades seger över Tyskland, men på sin tid var den en stor publiksuccé i Europa.

Det industriella jordbruket dödar jorden och gör oss sjuka

NATUREN. Victoria Adler har sett den svenska dokumentären "Sista skörden" och skriver här om hur det industriella jordbruket utarmar jorden.

Color out of Space

RECENSION. Daniel Olofsson har sett den bioaktuella filmen Color out of Space och berättar här mer om filmen och novellen den är baserad på.

När migration blir konflikt och krig

INSÄNDARE. Ludwig-Wilhelm Berg har läst Jonas Nilssons senaste bok.

Star Wars IX – en ogenomtänkt sörja

RECENSION. Marcus Svensson har sett den senaste Star Wars-filmen och publicerar här den obligatoriska sågningen av filmen.

Mithra – Irans urtidsdrake lyfter sina vingar mot framtiden

BOKRECENSION. Den iranska civilisationen har flertusenåriga anor. Jason Reza Jorjani förutspår att den likt den mytologiska iranska draken Mithra kommer att resa sig och leda stora delar av världen.

Guillaume Faye förklarar raskrig mot invandrarna från tredje världen

BOKRECENSION. Guillaume Fayes sista bok blev hans argaste och mest radikala bok. Mångkulturen i Europa kommer oundvikligen att leda till antingen underkastelse och undergång för den vita rasen som vi känner den idag eller till våldsamma raskrig, menade Faye. Men vilka bär huvudansvaret?

Hin blóðrauðu sverð: Isländsk svartmetall i Norrland

RECENSION. Simon Holmqvist har sett de isländska black metal-banden Svartidauði och Sinmara och imponeras av den råbarkande men tänkvärda och post-apokaplytiska energin som islänningarna bjuder på.

The Man From Earth: Längtan efter odödlighet

RECENSION. Simon Holmqvist har sett filmen "The Man From Earth" och filosoferar kring begreppet odödlighet.

Den auktoritära staten

IDEOLOGI. Asbjørn Nielsen har läst boken "Hitlers Revolution" och förklarar här vad en auktoritär stat enligt boken betyder.

Spelrecension: Jesus Strikes Back

RECENSION. En av Nordfronts läsare har testat spelet Jesus Strikes Back: Judgement Day och berättar här mer.

Mat – en krigisk historia

INSÄNDARE. Vera Oredsson recenserar här sin bror Folke Schimanskis nya bok "Mat - en krigisk historia".

Ny bok om Sovjets sanna natur — en presentation

HISTORIA/LITTERATUR. Nordfronts Erik Forsell har läst en ny amerikansk revisionistisk bok som förklarar grundvalarna för Sovjetunionens uppkomst och skräckvälde. 

The Revolutionary Phenotype av J F Gariépy

RECENSION. Johan Persson har läst Jean François Gariépys nya bok om farorna med genmanipulation av människor.

De skapade ett blodig 1900-tal – en kritisk granskning av sionistisk makt

RECENSION. Gunnar Andersson har läst Hans Myrebros bok om vilka som ligger bakom de största katastroferna i världen under 1900-talets första halva.

RN DIREKT#110: Alt-Right-bögnätverk och Pentti Linkola

RADIO NORDFRONT. Ikväll snackar vi Pennti Linkola -- legenden som vill ha en knapp för att mörda stora delar av mänskligheten. Vi snackar även bögnätverk.

Livets utmaning

RECENSION. Henrik Gustafsson har läst Pentti Linkolas "Can life prevail?". Här lyfter han fram utvalda delar från boken och reflekterar över livet och människans situation i vår nutida världsordning.

WE JEWS: Who Are We and What Should We Do?

JUDEFRÅGAN. Rabbinen Adin Steinsaltz försöker i sin bok svara på de existentiella frågor det judiska folket står inför.

Det positiva motståndet

HÄLSA. Henrik Gustafsson skriver här om Katy Bowmans bok "Movement matters" och vikten av att röra sig och utmana sin kropp.