Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Den som inte är plusprenumerant och stöder Nordfront går judens ärenden.

Visselblåsare avslöjar att NSA spionerar på Tucker Carlson

USA. NSA anklagas för att övervaka Tucker Carlson i syfte att skada programledaren. I söndags kontaktades Fox News av en visselblåsare som avslöjade att NSA övervakar mediebolaget och planerar att läcka deras privata mejl. Denna person hade detaljerad information om Tucker Carlson, programledare på Fox News, från dennes privata email. Nu har Tucker Carlson gått […]

Löfven “sparkar” minister för att vinna statsministeromröstning

SVERIGE. Politiskt schackrande kan få Stefan Löfven återinsatt. Socialdemokraterna har under flera år klamrat sig fast vid regeringsmakten trots att majoriteten av befolkningen inte velat ha dem där. Nu har partiet kommit på att man kan “sparka” regeringspersoner så att de istället kan bli tillgängliga i riksdagens statsministeromröstning. Det är landsbygdsministern Jennie Nilsson som nu […]

Dansk kommun tvångsomhändertar 10-årig pojke efter att föräldrarna kritiserat kommunen

DANMARK. Kommunen har tvångsomhändertagit två pojkar som straff för att föräldrarna uttalat sig kritiskt. Många ser Danmark som ett land där man får uttrycka sig fritt, men även vårt sydliga granland uppvisar totalitära tendenser. Detta har paret Michael Larsen och Aneta Konarska nu blivit varse efter att de kritiserar kommunen på sociala medier, skriver Nordfront.dk […]

Disney vill varumärkesskydda de nordiska gudarna

MEDIA. Disney anser att de äger de nordiska gudarna. Det antivita företaget Disney har skapat starka reaktioner på sociala medier efter att de förmått nätbutiken Etsy att radera produkter med namnen Thor, Loki, Odin, Frigga och Heimdall. Detta då Disney uppenbarligen, som äger Marvel och gör filmer med dessa karaktärer, enligt många anser att de […]

Disneys senaste PK-drag: Byter namn på Boba Fetts rymdskepp

STAR WARS. Boba Fetts rymdskepp heter inte längre ”Slave 1” när Disney fortsätter att kulturmarxist-anpassa Star Wars-världen.

Högstadieelev knivhögg sin klasskamrat på skola – inte mordförsök enligt tingsrätten

SKÅNE. En längre konflikt mellan två tonårspojkar i Trelleborg ledde till att den ene knivhögg den andre i ryggen. Pojken döms nu till ungdomsvård och ungdomstjänst för grov misshandel.

Svarta rökmoln fyllde himlen efter storbrand i London

STORBRITANNIEN. Hundratals personer fick evakueras efter en storbrand vid Elephant & Castle station i södra London igår eftermiddag. Branden tros ha startat i en bilverkstad i närheten av tågstationen.  

32-åring gripen efter gårdagens knivattack i Tyskland

TYSKLAND. Två personer höggs ned under måndagen i ytterligare ett knivdåd i Tyskland, denna gång i Erfurt. En 32-årig man har gripits misstänkt för attacken.

Google bygger stor anläggning i Dalarna

DALARNA. Mark- och miljödomstolen har godkänt Googles jätteanläggning i Avesta kommun. Bönder är nu oroliga för att förlora åkermark och risken finns nu också att elpriserna höjs ytterligare på grund av den höga el-omkostnaden som krävs.

Trump: “Främmande länder tömmer sina fängelser i USA under Biden”

USA. Den förre presidenten anklagar i ett tal Biden och hans administration för att ljuga med statistik – alltmedan brottslingar från alla världens hörn okontrollerat väller in i landet.

Högsta förvaltningsdomstolen: Motståndsmän har samma rätt att äga vapen som andra medborgare

JURIDIK. I en inte bara historisk utan också banbrytande dom fastställer Högsta förvaltningsdomstolen idag att medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen har samma rätt att äga vapen som andra svenska medborgare.

Löfven vägrar utlysa nyval – nu väntar talmansrundor

SVERIGE. Det blir inget nyval då Stefan Löfven istället låter talmannen försöka hitta en ny regeringskoalition som kan tolereras av en riksdagsmajoritet.

Lågt valdeltagande i franska regionalvalets andra omgång

UTRIKES. Även i den andra omgången av det franska regionalvalet blev deltagandet lågt.

Sjuk kvinna blev våldtagen av annan patient på Karolinska sjukhuset

MÅNGKULTUREN. En anorektisk kvinna uppges ha blivit våldtagen av en manlig patient som lagts in på samma rum vid Karolinska universitetssjukhuset.

Somalier gick till knivattack i Tyskland

TYSKLAND. Igår mördades 3 människor och ytterligare fem personer skadades när en somalier gick till knivattack i den tyska staden Würzburg.

Kulturbunkern-Invasion of the Bodysnatchers #2

KULTURBUNKERN. En parentes i parentesen, det fjärde perspektivet och Meg Tillys stuntbuske.

Republikan i Representanthuset: “Vi krossar kritisk rasteori!”

KULTURKRIGET. En republikan i USA:s Representanthus uppmanar de sina att ”ta värvning i sitt folks armé och bege sig till slagfältet kritisk rasteori” – där kulturkriget nu ska vinnas.

Veckans memer 2021 #23

Ett gott skratt förlänger livet På Nordfront skrattar vi varje lördag.

Veckans låt: Seikilos Epitaph

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront låten Seikilos Epitaph, världens äldst bevarade kompletta musikstycke.

Nya Dagbladet erkänns som “allmän nyhetstidning”

PRESSFRIHET. Regimkritiska Nya Dagbladets enträgna kamp mot staten bär frukt när MPRT slutligen ser sig tvingade att bevilja mediestöd, dock inte retroaktivt – då tidigare avslag givna på samma grund ”var rätt”.

Nordfront önskar glad midsommar!

NORDFRONT. Redaktionen önskar alla läsare en glad midsommar och informerar om hur sommarledigheten kommer påverka Nordfronts verksamhet.

USA beslagtar oberoende iranska nyhetssidor

INFORMATIONSKRIGET. När USA tar över fria iranska medier, kallar man dessa för ”komponenter av Irans regering – förklädda till mediebolag” – och använder sidorna för att släppa globalistpropaganda.

Ungern angrips på grund av ny lag mot HBTQ-propaganda – “har inget att göra i EU”

UTRIKES. Ungerns premiärminister Viktor Orbán har gjort det olagligt att sprida HBTQ- propaganda till minderåriga, vilket fått 18 EU-länders ledare att mer eller mindre rasa. Nederländernas premiärminister Mark Rutte menar att Ungern ”inte längre har något att göra i EU”.

Sabuni säger tydligt nej till omförhandling av januariavtalet

INRIKES. Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni har sagt nej till att omförhandla januariavtalet.

Expressen: Toppsossar förespråkar extraval

INRIKES. Inom Socialdemokraterna förespråkar ”alla tyngre namn” ett extraval, hävdar en källa till tidningen Expressen.

Biggest Loser-deltagare dömd för pedofilbögvåldtäkter

INRIKES. Mattias Spogardh, deltagare i tävlingen Biggest Loser år 2010, har under tisdagen dömts för en rad sexuella övergrepp mot yngre pojkar.

Judisk vetenskapsman föreslår ett botemedel mot den “parasitära sjukdomen vithet”

ANTIVITHET. En vetenskaplig forskningsartikel som nyligen publicerades i Journal of the American Psychoanalytic Association föreslår ett botemedel mot ”vithet”, som forskaren kallar ”ett ondartat parasitärt tillstånd”.

Antivirusmiljonär död i spanskt häkte

UTRIKES. Miljonären John McAfee, mest känd för antivirusprogrammet med samma namn, har hittats död i en häktescell i Barcelona.

Fiaskoval för Macron men även svagare än väntat för Le Pen

UTRIKES. I det franska regionalvalet gick det som väntat dåligt för president Macrons liberala allians, men även sämre än väntat för Le Pens Nationell samling.

Nationalmuseum: Politiska pekpinnar till klassiska konstverk hånas

KULTURMARXISM. Nationalmuseums informationstavlor vid klassiska målningar instruerar ängsligt besökarna hur de ska betrakta och begrunda konstverken på ett politiskt korrekt sätt, menar en välmeriterad arkeolog.

Duterte hotar vägrare av COVID-vaccin med fängelse eller injektionsmedel för grisar

FILIPPINERNA. Filippinernas president Rodrigo Duterte förargas över utbredd skepsis mot COVID-vaccin bland filippinierna, och säger sig nu vilja ta till drakoniska medel för att vända trenden.

Rekordmånga avstår från att rösta i franska lokal- och regionalval

FRANKRIKE. Enligt den franska valbarometern Ipsos avstod 66.1% av den franska befolkningen från att rösta i första rundan av landets regionala val. Detta är ett historiskt rekord. En röststrejk av denna omfattning har aldrig tidigare skådats i den moderna franska republiken. Under regionalvalens första runda avstod hela 66.1 procent av fransmännen från att rösta, enligt […]

Centerpartiet räddar Löfvens regering – backar om marknadshyror

INRIKES. Centerpartiet har bestämt sig för att backa från kravet om marknadshyror och räddar därmed Socialdemokraternas regering.

Malvås Yggdrasil – Vindskydd på torpet

MALVÅS YGGDRASIL. I detta program från Nordfront TV presenterar Malvå ett exempel på ett vindskydd man kan göra i skogen av fallvirke

Springers vd: “Gillar inte att vi hedrar Israels fana? – Byt jobb!”

SIONISM. Vd:n för det största digitala förlaget i Europa är ”en icke-judisk sionist” som tycker att anställda kritiska mot att man hissar den israeliska flaggan ska lämna företaget.

Förtroendet för Nooshi Dadgostar (V) ökar efter att Löfven avsatts

POLITIK. Förtroendet för Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar ökar hos det svenska folket efter gårdagens misstroendeomröstning. Statsminister Stefan Löfven tappar emellertid förtroende, enligt Aftonbladets mätning.

Tyskland planerade regnbågskupp mot Ungern – nekas av UEFA

SPORT OCH POLITIK. För att provocera Ungrare planerade tyska politiker att lysa upp en fotbollsarena i regnbågsfärger. UEFA meddelar att man inte kommer att tillåta Tysklands politiska aktion.