Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Hellstorm med svensk undertext

Dokumentären Hellstorm har översatts till svenska Se sanningen om de allierades krigsbrott i slutet av andra världskriget.

Intervju med Midgård om Nordland 8

Tobias Jonsson svarar på frågor Om den nya Nordland-skivan, bakgrunden till skivserien och dess framtid.

Högkonst – botemedlet mot en toxisk kultur

Vad kännetecknar högkonsten? Hur skiljer den sig från den moderna antikulturen? Nestor reder ut begreppen.

Massakern i Ådalen

Dagens datum 14 maj: På denna dagen år 1931 öppnade militär eld mot arbetare som demonstrerade mot strejkbryteriet i Ådalen. Vid skottlossningen dödades fem personer och fem skadades.

Rikskändis bodde under SD-ledares piano!

POLITISK HISTORIA. Anders Eriksson har läst Anders Klarströms bok Prima Victoria om Sverigedemokraternas första år.

“Modifiering av standarderna för ingruppen”: Judiska aktivister och masskommunikation – del 2

JUDEFRÅGAN. Den här översatta artikeln publicerades först på The Occidental Observer och är skriven av Andrew Joyce, Ph.D.

“Modifiering av standarderna för ingruppen”: Judiska aktivister och masskommunikation – del 1

JUDEFRÅGAN. Den här översatta artikeln publicerades först på The Occidental Observer och är skriven av Andrew Joyce, Ph.D.

Professor som stödjer Svenska Akademien missförstår nationalsocialismen

KULTUR. En professor i litteraturvetenskap med djupa kunskaper om litteratur men bristfälliga om nationalsocialism hävdar - med anledning av ett uppmärksammat rättsfall - att ”nazisterna” inte förstår diktaren Tegnér.

Ungdomsåren innan kriget

TREDJE RIKET. Vera Oredsson fortsätter här att berätta om tiden i Tredje riket, i denna tredje artikel om tiden innan kriget.

Historien om Pantera

Dagens datum 25 februari: Den här dagen år 1992 släppte metalbandet Pantera sitt bäst säljande album: "Vulgar Display of Power". Här presenteras bandets historia från början till slut.

Video – The Killing of Yugoslavia

EUROPA. Keith Woods berättar historien om hur västerlandet och allra främst USA slet sönder Jugoslavien för deras egna geopolitiska intresse.

“Hellre bidragslös bland gelikar än betald bland svenskar”

”INTEGRATION”. Sedan i somras förlorar i vissa kommuner asylsökande, som flyttar till ”utsatt område” rätten till dagersättning. De flesta visar sig vara beredda att betala detta pris för få bo med sina gelikar.

Utbrytargrupp från Sannfinländarna bildar “Blåsvart”

FINLAND. Tidigare sannfinländare har bildat föreningen ”blåsvart” som man avser ombilda till politiskt parti. Grupperingens namn har hämtats från fascistiska IKLs ungdomsförbund.

Iran uppmanar Interpol att arrestera Trump och 47 andra – för mordet på Soleimani

GENERAL SOLEIMANI. Iran kräver åter att en order om gripande av Donald Trump och hans kumpaner utfärdas för mordet på Soleimani förra året. FN:s sändebud fördömer mordet i kraftfulla ordalag.

Judiska spionen Jonathan Pollard ankommer till Israel – välkomnas av premiärminister Netanyahu

CHUTZPAH. En judisk före detta marinanalytiker, som spenderat 30 år i amerikanskt fängelse för att ha sålt militära hemligheter till Israel - mottas som en hjälte vid hemkomsten.

Liberal liknar Sverige vid ett postkommunistiskt land – glömmer folkutbytet

INRIKES. I en ledarkrönika i Göteborgs-Posten ger liberalen Håkan Boström ett kritiskt perspektiv på svensk nutidshistoria. Han undviker helt att beröra det pågående folkutbytet.

20 år sedan Daniel Wretström mördades

DANIEL WRETSTRÖM. Den 9 december för 20 år sedan blev den 17-årige nationalisten Daniel Wretström misshandlad till döds av ett invandrargäng.

Dråpet på Mikael Krusell

Dagens datum 30 november: Natten till den här dagen 1991 dödades den unge nationalisten Mikael Krusell av ett skott i nacken från en polis i Malmö.

Stora journalistpriset till Henrik Evertsson – sanningssökaren bakom Estonia-dokumentären

KULTUR. Journalisten och regissören Henrik Evertsson tilldelas Stora Journalistpriset för filmen som tvingar svenska regeringen att tillsätta en ny förutsättningslös utredning om Estoniakatastrofen – efter 26 år av vägran.

Vårdkostnaderna för skjutningar i Stockholm överstiger tio miljoner kronor – bara i år

MÅNGKULTUREN. Bara i rena vårdkostnader för offren landar notan för gängskjutningarna i Stockholm hittills i år på över tio miljoner kronor. Fördelat per skottskadad blir det över en kvarts miljon kronor.

Jan Lamprecht har undersökt konflikten mellan de svarta och portugiserna under Angolas självständighetskrig

AFRIKA. I en sex timmar lång ljudinspelning går Jan Lamprecht igenom hans syn på konflikten mellan svarta och portugiser under Angolas självständighetskrig.

Susan Rosenberg och hennes välgörare

JUDISK HISTORIA. May 19 Communist Coalition var organisationen som många från Weather Underground Organization gick till efter att organisationen hade upplösts.

93-årig före detta SS-vakt dömd för “medhjälp till mord på 5 230 människor”

JUDISKA FÖRFÖLJELSER. En domstol i Hamburg har dömt 93-årige Bruno Dey till två års villkorlig dom för "medhjälp till mord på 5 230 människor" under sin tid som SS-vakt i lägret Stutthoff för 75 år sedan.

Terrorgruppen (((The Weather Underground Organization))) – del 2

JUDISK HISTORIA. Del 2 om den judeo-marxistiska terrorgruppen The Weather Underground Organization.

Terrorgruppen (((The Weather Underground Organization)))

JUDISK HISTORIA. Terrorgruppen The Weather Underground Organization (WUO) är en marxistisk rörelse som än idag är ökänd för deras aktiviteter. Vad många inte vet är hur många judar som ingick i terrorgruppen.

Auschwitzmuseet vädjar om mer bidrag

FÖRINTELSEINDUSTRIN. Ledningen för Auschwitzmuseet i Polen vädjar om bidrag efter att ha hållit stängt under två månader på grund av coronapandemin.

Europas nedsvärtning beskrivs i ny populariserad doktorsavhandling

LITTERATUR. Filosofie doktor Clare Ellis har skrivit en avhandling om den demografiska attacken från tredje världen som gör Europa allt svartare. Den första volymen av tre har släppts. Erik Forsell har läst den.

Bobby Sands

Dagens datum 5 maj: Denna dag år 1981 dog IRA-medlemmen Bobby Sands efter att ha hungerstrejkat i 66 dagar.

Ljudmila från Tjernobyl

KRÖNIKA. Henrik Gustafsson berättar den gripande historien om ett ungt par som bodde i Pripjat då reaktorn i Tjernobyl exploderade.

Katastrofen i Tjernobyl

Dagens datum 26 april: Detta datum 1986 exploderade reaktor 4 vid kärnkraftverket i Tjernobyl.

PressTV: Abu Ghraib – en av skamfläckarna som USA aldrig kan tvätta bort

UTRIKES. På den iranska nyhetssida PressTV påminner man om bakgrunden till att Irak nu beslutat avhysa främmande marktrupper från landet. Iraks befolkning har åtminstone sedan 2003 utsatts för grova övergrepp av den sionistiskt styrda stormakten USA.

Socialt experiment: Demokratiska Västberlin fosterhemsplacerade unga pojkar hos pedofiler

TYSKLAND. En av dåtidens ledande sexologer i Västtyskland, Helmut Kentler, förespråkade inte bara öppet avkriminalisering av pedofili, han tyckte även det var en bra idé att placera barn hos fosterhem där fosterpapporna var välkända pedofiler.

Judiska falsk flagg-attacker

JUDISK MAKT. Här presenteras några av de mer kända falsk flagg-attackerna som utförts antingen av den judiska staten Israel eller judiska individer.

Slaget i Brottby

Dagens datum 3 januari. Den här dagen 1998 stormades en nationalistisk konsert i Brottby av polisen. Händelsen kan ses som en del i ett misslyckat försök till att kväsa den nationella oppositionen i Sverige.

Gustav Fridolin kritiserar Ulf Kristersson: “Man ljuger inte för Förintelseöverlevare”

JUDISKT LIDANDE. Gustav Fridolin (MP) kritiserar Ulf Kristersson (M) för att ha brutit sitt löfte till "förintelseöverlevaren" Hédi Fried om att aldrig samarbeta med Sverigedemokraterna efter Kristerssons möte med Jimmie Åkesson i onsdags.

Fay Stender: Judisk kommunist-advokat och förstörare av den vita sociala ordningen, del 4 av 4

JUDISKT INFLYTANDE. I den fjärde och sista delen om advokat Fay Stender får vi följa hennes perversa aktivism till det bittra slutet.

Fay Stender: Judisk kommunist-advokat och förstörare av den vita sociala ordningen, del 3 av 4

JUDISKT INFLYTANDE. Judinnan Fay Stender kämpade för svartas rättigheter i medborgarrättsrörelsens USA. Till slut skulle hon bli desillusionerad och flera erfarenheter rikare.

Hitlers födelsehem blir polisstation

UTRIKES. Adolf Hitlers födelsehem i Braunau am Inn i norra Österrike ska efter ett beslut av landets regering byggas om till en polisstation.

Fay Stender: Judisk kommunist-advokat och förstörare av den vita sociala ordningen, del 2 av 4

JUDISKT INFLYTANDE. Fay Stender var en av de judar vars samhällsomstörtande aktiviteter inom rättsapparaten bidrog till USA:s snabba förfall. Det blev även hennes personliga undergång.

Fay Stender: Judisk kommunist-advokat och förstörare av den vita sociala ordningen, del 1 av 4

JUDISKT INFLYTANDE. Medborgarrättsrörelsen i USA på 1960-talet gjorde på många sätt stor skada på det tidigare mer välfungerande samhället. I centrum för den sociala försämringen stod judiska samhällsomstörtare. Fay Stender var en av dem.