FILM Tommy Robinson har dokumenterat de pakistanska våldtäktsligornas övergrepp på vita flickor i Storbritannien. Dokumentärserien ”The Rape of Britain” hade premiär i början av 2022.

De stadigvarande läsarna på Nordfront vet om att vi inte gillar delar av Tommy Robinsons politik eftersom han inte tänker efter raslig grund och är en sionist. Hans agg är mot muslimerna och denna linjen finns också i hans nya dokumentärserie The Rape of Britain. I dokumentären riktar han återigen ljuset mot de händelser i brittiska Telford, Rotherham och andra brittiska städer där utomeuropeiska män i decennier har groomat och våldtagit vita brittiska flickor.

Förövarna är mestadels pakistanska immigranter med muslimsk tro, Robinson ifrågasätter inte i dokumentären varför samma beteende inte finns hos alla muslimska grupper som har olika etniciteter.

Dokumentären är ändå värd att se, om man inte dör av högt blodtryck. Flera gånger var jag tvungen att pausa för att lugna ned mig och Robinson själv visade stor emotionell sorg när han fick höra deras historier. Robinson intervjuar nu äldre kvinnor som råkade ut för dessa män och de berättar hur de från ung ålder (vissa var 11 år) kontaktas av dessa män. Först är de snälla, säger att de älskar dem, köper presenter till dem. Sedan våldtas de, de skickas runt bland deras vänner och de förser dem med droger, ibland med droger så att de kan gruppvåldta dem. Om de vill komma bort från dessa kriminella gäng så hotar de med att misshandla eller att döda dem. De säger att de kommer döda eller misshandla deras familjer. Alla dessa hot har också verkställts mot vissa av de utnyttjade tjejerna. I dokumentären får man även se dessa attacker som skett efter att vissa av dem har vittnat, polisen bryr sig inte utan det blir Robinsons uppgift att ta dem till säkerhet.

Varför går inte dessa tjejer till polisen? Den första anledningen är att dessa minderåriga tjejer befann sig i lokalerna där de såg poliser få mutor. Den andra anledningen är att de inte fått hjälp av polisen historiskt sett. Deras farhågor visade sig också vara sanna då trots att alla händelserna uppdagats så får de fortfarande inte hjälp av rättsväsendet och de pakistanska pedofila våldtäktsmännen går fortfarande fria. Trots att man kunde knyta DNA till en av förövarna genom ett aborterat foster från en minderårig ungdom. Deras attityd mot just vita framställs tydligt i dokumentären. Deras animositet mot flickorna är främst ur en raslig grund, där deras vita hudfärg paras ihop med nedvärderande yttringar.

Robinson konfronterar dessa män med anklagelserna som riktats mot dem och vi får då se hur dessa män kallar honom för rasist, hotar honom och hans familj. Alltså samma attityd som man kan förvänta sig av sådana som begått dessa handlingar. Enligt Robinson fortgår våldtäkterna än idag, i slutet uppsöks en vit man som har unga vita ungdomar som anställda och som har samröre med våldtäktsanklagade pakistanier. Den vita mannen förklarar att vita människor våldtar också när Robinson pratar med honom om pakistanierna i hans krets, och som kronan på verket kallar även han Robinson för en rasist.

Dokumentären finns i två delar men Robinson säger att fler delar kommer att släppas i framtiden.