Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Intervju med Midgård om Nordland 8

Tobias Jonsson svarar på frågor Om den nya Nordland-skivan, bakgrunden till skivserien och dess framtid.

Tobias Lindberg intervjuad om vapen och vapeninnehav

INTERVJU. Tobias Lindberg, medlem i Nordiska motståndsrörelsen och fast medarbetare i Radio Nordfront har intervjuats av Motståndsrörelsen.se angående vinsten i högsta förvaltningsdomstolen.

Bellum Karlstad bjuder in alla svenskar till kampsportsträning

VÄRMLAND. Nordfront har talat med arrangörerna för kampanjen "Bellum Karlstad", som nu bjuder in alla svenskar till att delta i kampsport- och självförsvarsträningar.

Finsk sympatisör till Motståndsrörelsen vittnar om polistrakasserier

FINLAND. En ung finsk sympatisör till Nordiska motståndsrörelsen berättar för Nordfront om hur han fått utstå polistrakasserier. Han har utan bevis anhållits misstänkt för att ha förberett ett grovt våldsbrott.

Bilder från Der Dritte Wegs demonstration i Berlin

BILDER. Här kommer fler bilder från demonstrationen i Berlin den 3:e oktober.

Film från Nordendagarna och intervju med Årets Nordman

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Motståndsmedia har släppt en film från Nordendagarna och Motståndsrörelsen.se har intervjuat Martin Saxlind som vann tävlingarna detta år.

Barnen invaderade Nordendagarna

NORDENDAGARNA. Lördagen den 12 september anordnades årets upplaga av Nordendagarna, ett arrangemang som slog besöksrekord, var mycket välorganiserat och hade ett stort fokus på familjer och barn.

Nordiska motståndsrörelsen höll dubbla offentliga aktiviteter i Kristinehamn

AKTIVISM. Nordiska motståndsrörelsen höll två offentliga aktiviteter i Kristinehamn idag. Detta efter den senaste tidens våldtäktsförsök och våldtäkter. En av Nordfronts utsända var på plats för att prata med medlemmar och aktivister.

Reportage från Lukovmarschen – kort intervju med Motståndsrörelsen

ALTERNATIVMEDIA. I en ny dokumentär från "Media 2Rise" visas ett reportage från Lukovmarschen i Bulgarien. I första avsnittet intervjuas bland annat Pär Sjögren från Nordiska motståndsrörelsen.

INTERVJU: Veteranen Bo Nilsson om sina 40 år i den nationella kampen

INTERVJU. Bo Nilsson i en exklusiv intervju om bildandet av Sverigedemokraterna, Stockholms närradio 88 MHZ, gatukampen på 1980- och 90-talet och mycket mer.

Intervju-serie med Motståndsrörelsen i danska DR Radio P1

RADIO. Idag släppte en av Danmarks största radiokanaler två avsnitt där aktivister från Nordiska motståndsrörelsen i både Danmark och Sverige intervjuas av journalisten Tom Carstensen, som också följer med och rapporter från aktioner.

De första Kampdagarna

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. De historiska första Kampdagarna arrangerades helgen som var i Värmland. Det var en intensiv helg med utbildning och nyheter.

Vinteröverlevnadsutbildning i Näste 1

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Helgen som var genomfördes en mycket givande överlevnadsutbildning i Näste 1.

Simon Lindberg höll föredrag om nationalsocialismen i Dalarna

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 30 november höll Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg ett föredrag om nationalsocialismen i Dalarna.

Samtal med Tina Lund

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Der Dritte Weg har genomfört en intervju med Nordiska motståndsrörelsens Tina Lund.

Trubadurkväll i Näste 6

KULTUR. I ett frostigt och småkyligt Västerbotten samlades medlemmar ur Näste 6 samt några sympatisörer den andra november för en trevlig sammankomst med frågesport, mingel och musikunderhållning.

Vera Oredsson intervjuad av Der Dritte Weg

NATIONALSOCIALISM. Der Dritte Weg har intervjuat Vera Oredsson.

En vecka av kamp och upplevelser på Island

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Förra veckan besökte aktivister från de nordiska länderna sitt brödrafolk på Island. Här kommer ett reportage som berättar om resan.

Radio Nordfront intervjuar Elise Rydahl – och svarar på hennes frågor!

INTERVJU. I söndags intervjuade Radio Nordfronts medarbetare den före detta vänsteraktivisten Elise Rydahl. Här finner ni intervjuns två delar, där man dels ställer frågor till Elise, och dels där man svarar på frågor från Elise.

Var förberedd!

INTERVJU. Pär Sjögren redogör hur man effektivt bemöter åsiktstrakasserier på arbetsplatser.

Den optimala trotsen

INTERVJU. ”Så länge vi kan ska vi kalla oss nationalsocialister”, förklarar Fredrik Vejdeland.

UPPDATERAD: Simon Lindberg intervjuad i Heel turns Guerilla Radio

RADIO. Nordiska motståndsrörelsens ledare intervjuades tidigt under torsdagsmorgonen av den amerikanska podcasten Guerilla Radio som är en del av Alt Right-nätverket Heel Turn.

Månadsmöte med föredrag i Näste 5

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 2 februari samlades medlemmar ur Nordiska motståndsrörelsens femte näste för att ha månadsmöte och lyssna på föredrag.

Näste 8 anmäler sig för tjänstgöring!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Efter hård och framgångsrik kamp i Näste 1 har nästet blivit så stort att det av operativa skäl behövde splittras. På aktivistdagarna annonserades det att Näste 8 nu är bildat med Niklas Yngwe som chef.

Aktivistdagarna 2019: Medlemsreform, nytt näste och ny riksrådsmedlem

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Medlemsreform, föredrag och många intressanta nyheter stod på agendan när Nordiska motståndsrörelsen denna helg anordnade Aktivistdagar i Dalarna.

Utblick Italien

REPORTAGE. Organisationsmedlemmar på minnesmarsch i Rom.

Småländska elever efter Motståndsrörelsens besök: “Invandrarna höll sig på sin kant – ett tag”

REPORTAGE. Näste 7 genomförde under hösten en aktion för att visa sitt stöd för svenska ungdomar på en skola som översvämmats av rasfrämlingar. I samtal med Nordfront berättar nu tre av dessa elever öppenhjärtigt om sina upplevelser på Astrid Lindgrens skola i Vimmerby och vad de tyckte om Motståndsrörelsens aktion.

Midvinterblot 2018 med Näste 5

TRADITION. Medlemmar i Näste 5 anordnade helgen innan jul ett midvinterblot i Dalarna. Nordfront summerar firandet med en artikel såväl som ett videoreportage.

Tankebrottslingen Monika Schaefer: “Jag kommer aldrig låta mig tystas!”

INTERVJU. Efter 10 månader bakom lås och bom i Tyskland har tankebrottslingen Monika Schaefer äntligen lyckats ta sig ut ur landet. Marita Andersson har intervjuat tyskättlingen som ägnar sitt liv åt att sprida sanningen.

Cultured Thug intervjuade Simon Lindberg

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Ikväll klockan 19:00 svensk tid livesändes en intervju med Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

Tyskland – ett ockuperat rike

RESEREPORTAGE. Lördagen den 17 november närvarade en delegation från Nordiska motståndsrörelsen på den årliga minnesmarschen i Wunsiedel som anordnas av Der Dritte Weg.

Andreas från Nordic Frontier intervjuad av spanska nationalsocialister

INTERVJU. Läs här utvalda och översatta delar av en intervju som den spanska nationalsocialistiska sidan Herrenblut publicerade förra veckan.

Simon Lindberg intervjuades i “The Public Space”

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Ikväll intervjuades Simon Lindberg av Youtube-profilen Jean-Francois Gariépy på dennes kanal.

Film och bilder från Nordendagarna!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer bilder och film från årets upplaga av Nordendagarna.

Simon Lindberg intervjuad av grekisk nationell sida

INTERVJU. Här svarar Nordiska motståndsrörelsens ledare på frågor från sidan Ethnikon Kratos (Nationella staten) om sig själv, organisationen, politik och den nationella rörelsen och kampen i allmänhet.

Prideparad och fega rödingar i Umeå

UMEÅ. Under veckan har Umeå haft en så kallad pridevecka. Hugo Edlund skriver om när medlemmar från kampgrupp 602 valde att observera och närvara under den årliga prideparaden.

Intervju med våra riksdagskandidater

NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här presenterar vi ett urval av vår riksdagskandidater.

Bo Nilsson – glöd, ärlighet och hjärta

PORTRÄTT. Marita Andersson skriver om Bo Nilsson - en veteran i den nationella rörelsen och Nordiska motståndsrörelsens förstanamn till Bodens kommunfullmäktige. I denna artikel berättar Nilsson om sitt liv, sitt uppvaknande och sitt mångåriga engagemang för nationalsocialismen och sitt folks överlevnad.

Medlem i Motståndsrörelsen fredade sig mot attack från ökända vänsterextremister – misstänks själv för brott

TRELLEBORG. Igår rapporterade media om en man som gripits misstänkt för mordförsök. Nordfront har varit i kontakt med Dennis Andersson som nyligen släppts från polisens förvar.

Lågvattenmärken i dansk media: Radio24syvs intervju med Nordiska motståndsrörelsen

MASSMEDIA. Här följer en genomgång kring hur radio-reportaget blev samt en intervju med organisationens bägge representanter som ställde upp i Radio24syv. UPPDATERAD MED LÄNK TILL LJUDKLIPP.