Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Det är dags att förbjuda reklam

"Det är hög tid att vi förbjuder denna pest" Marcus Hansson argumenterar i denna debattartikel för att reklam ska förbjudas

Regeringen kör på med Cementa-lag trots kritik

Kritiken: Förslaget skräddarsytt för specifika fall Regeringen går vidare, med hänvisning till ekonomiska konsekvenser av cementbrist.

Kassör tog 1 miljon kronor från Judiska församlingen i Göteborg

Einar Kaplan var kassör i tre olika judiska föreningar 2018 flyttade Kaplan över 1,5 miljoner kronor till egen ficka och gav dem sedan till okända bedragare.

Google får återigen böta miljarder - tänker överklaga

Använde "konkurrenshämmande metoder" Tvingas böta motsvarande 1,5 miljarder i Sydkorea.

Skärmbild från tidningen Offensiv och MPRT

Kommunisttidningen "Offensiv" fuskar med redovisning

Kommunister lurade staten på presstöd Gav bidrag till "gömda flyktingar".

Ett lastfartyg.

Fraktbranschens varning: "Snart blir det tomt i hyllorna"

Branschen har drabbats av stora problem Nu varnar företagen för varubrist.

Regeringen anklagas för mörkning kring Cementa-rapport

Robertsfors kommun tvingades nobba 2 000 arbetstillfällen

Elbrist stoppade nya jobben Regeringens energipolitik är för svag Ödesfrågan: Falafel till "orten" eller stark infrastruktur?

Ett holländskt bankkort

Holländska banker stänger vaccinkritiska organisationers bankkonton

Bankerna attackerar vaccinkritiker Stängde av privata konton Anklagas för "fientlighet mot staten".

Jan Stenbeck - del 3

STORFÖRETAGARE Författaren Per Andersson har skrivit biografin Jan Stenbeck där han går igenom storföretagaren Jan Hugo Stenbecks liv och hur han påverkade svensk media.

Jan Stenbeck - del 2

STORFÖRETAGARE Författaren Per Andersson har skrivit biografin Jan Stenbeck där han går igenom storföretagaren Jan Hugo Stenbecks liv och hur han påverkade svensk media.

Jan Stenbeck - del 1

STORFÖRETAGARE Författaren Per Andersson har skrivit biografin Jan Stenbeck där han går igenom storföretagaren Jan Hugo Stenbecks liv och hur han påverkade svensk media.

Nederländsk premiärminister pressas om WEF-kopplingar

GLOBALISM. Under en utfrågning i parlamentet pressades Nederländernas premiärminister, Mark Rutte, kring hans koppling till globalistorganisationen World Economic Forum. Rutte avfärdar frågorna som "konspirationsteorier".

Översvämningar och strömavbrott i Småland

INRIKES. Regnvädret i södra Sverige har resulterat i stora översvämningar och strömavbrott i Småland, och speciellt i Kalmar.

Nolltaxerande Soros donerar till ännu en antivit organisation

JUDISK MAKT. Den judiske finans-skojaren George Soros, i Daily Mail kallad ”ungerskfödd amerikansk filantrop” donerade den 14 maj en miljon dollar till organisationen Förändringens Färg.

Efter bögvåldtäkterna: RFSL Stockholm är i kris, nekas bidrag och klassas som odemokratisk

HOMOLOBBYN. Jämställdhetsmyndigheten nekar nu RFSL Stockholm statsbidrag, men RFSL har överklagat beslutet och vill ha bidrag för att kunna forska på hur man ska få lesbiska kvinnor att bli mindre ohälsosamma.

Försvarsministern om cyberattacken: “Mycket farligt”

INRIKES. Försvarsminister Peter Hultqvist (S) kommenterar cyberattacken som under dagen drabbade Coop, Apoteket Hjärtat och SJ i Sverige. En händelse som han beskriver som "mycket farlig".

Svarta rökmoln fyllde himlen efter storbrand i London

STORBRITANNIEN. Hundratals personer fick evakueras efter en storbrand vid Elephant & Castle station i södra London igår eftermiddag. Branden tros ha startat i en bilverkstad i närheten av tågstationen.  

Bauhaus nedstängt – har stora tekniska problem

SVERIGE. Byggföretaget Bauhaus har stängt ner stora delar av sin verksamhet då deras IT-system ligger nere.

Hackningen av JBS: Cyberpandemi-propaganda och Den stora omställningen

CYBERPANDEMI. Jazzhands McFeels beskriver hur globalister rättfärdigar en nära förestående och utbredd konsolidering av makt.

Expo-medarbetare exponeras – skyhöga månadslöner

VÄNSTEREXTREMISM. Karolina Andersson, ekonomiansvarig på vänsterextrema Expo, har klantat till det. Hon har av misstag hängt ut sina medarbetare och deras skyhöga månadslöner.

Varannan pensionsutbetalning till folkutbytare får återkrävas

FOLKUTBYTET. Varannan invandrad pensionär fuskar i sin pensionsansökan. Det visar Pensionsmyndighetens första undersökning någonsin, där man tar stickprov på utbetalningar av pension till invandrare.

El Salvador på väg att bli första landet som inför Bitcoin som lagligt betalmedel

KRYPTOVALUTOR. Ett fattigt land i Centralamerika ser ut att bli det första landet i världen som inför Bitcoin som ett allmänt tillgängligt och lagligt betalmedel.

EU-planen: 70 miljoner afrikaner till Europa innan 2035

MASSINVANDRING. EU planerar en migrationspakt som är tänkt att röstas igenom senare i sommar. Om beslutet röstas igenom kan över 70 miljoner afrikaner strömma in i Europa.

Klarna inleder samarbete med kriminell gangsterrappare

EKONOMI. Den ledande svenska betalningsleverantören Klarna har inlett ett samarbete med ASAP Rocky som gått in som investerare i företaget och fick ta rollen som företagets VD för en dag.

Försäkringskassan: Mannen kunde spela bas – därför kan han jobba heltid

SVERIGE. Att spela bas på fritiden vid sjukskrivning kostade en man 625 000 kronor som han nu måste betala tillbaka till Försäkringskassan.

Irland nära att införa sanktioner mot Israel

UTRIKES. Irland ser ut att bli det första EU-landet att införa sanktioner mot Israel. Åtgärderna ska röstas igenom i det irländska parlamentet efter Israels bombningar av Gaza.

Aktieanalytiker varnar för stigande inflation och fall på börsen

EKONOMI. Aktieanalytikern Peter Malmqvist varnar för att regeringens åtgärder under pandemin kommer att leda till en stigande inflation, högre räntor, och fall på börsen.

Löfven går till attack mot naturnära skogsbruk: “Vill att konceptet raderas”

SKOGSPOLITIK. Löfven böjer sig för skogsindustrins intressen och går till attack mot naturnära skogsbruk. Han önskar att "konceptet ska raderas".

DO: Det är diskriminering att avbryta provanställning för gravida kvinnor

ARBETSRÄTT. Diskrimineringsombudsmannen anser att det ej namngivna matleveransföretaget har felat genom att inte kunna erbjuda en kvinna med provanställning en tillsvidareanställning på grund av hennes graviditet. Detta meddelade myndigheten igår i ett pressmeddelande.

Amazon tar bort varor prydda med hakkors

STORFÖRETAG. E-handelsjätten Amazon har upptäckt att produkter prydda med hakkors har sålts på företagets svenska sida. Nu tas produkterna bort.

Elon Musk tvärvänder – stoppar betalning med Bitcoin

INTERNATIONELLT. Efter att ha höjt Bitcoin till skyarna och bland annat accepterat kryptovalutan som betalmedel för Tesla-bilar vänder nu Elon Musk och stoppar möjligheten.

Konservativ journalist fråntas sitt privata bankkonto

BANKERNA. Den konservativa Samnytt-skribenten Mira Aksoy har blivit av med sitt privata bankkonto hos Swedbank.

Svårt för många att ta sig in på bostadsmarknaden i Stockholm

INRIKES. På grund av ökande bostadspriser har många grupper svårt att ta sig in på bostadsmarknaden i Stockholm. Exempelvis ska det ta en lärare tio år att spara ihop till kontantinsatsen till en lägenhet.

Kan vi skapa ett hållbart skogsbruk?

DEBATT. Karl Folkesson funderar i den här artikeln på hur vi kan skapa ett hållbart, och rent av nationalsocialistiskt skogsbruk.

Den judiske ekobrottslingen Bernie Madoff, 82, har dött i fängelse

EKONOMI. Mannen som låg bakom det största investeringsbedrägeriet i världshistorien har nu dött i fängelse efter att ha dömts till 150 års fängelse 2009.

Minst 675 000 invandrare lever på bidrag i landet

MASSINVANDRINGEN. Moderaterna har sammanställt och publicerat siffror från riksdagens utredningstjänst, RUT. I rapporten har man identifierat 675 000 invandrare som lever på bidrag.

BLM-ledare köper lyxhus i Los Angeles

USA. Medgrundaren till Black Lives Matter-rörelsen i USA, Patrisse Khan-Cullors köper ett lyxhus i Los Angeles för 1,4 miljoner dollar. Trots att BLM-rörelsen påstår sig vara förtryckta verkar det vara en lukrativ bransch.

Svenska skattebetalare finansierar fyradagarsvecka åt arbetare i Spanien

POLITIK. Den gångna veckan beslutade riksdagen att svenskarna ska ge sina skattepengar till sydeuropeiska EU-länder istället. Spanien blir nu det första landet i Europa att införa en fyra dagar lång arbetsvecka.

Svenskarna ska betala 150 miljarder kronor till EU:s stödpaket – ”En stöld från folket”

EU. Sveriges riksdag röstade på onsdagen för att låta skattebetalarna betala 150 miljarder till EU:s stödpaket. "Politikerna gör sig skyldiga till landsförräderi", anser Johan Sandwall, fd bankchef.