Chefredaktör

Martin Saxlind är 31 år gammal och bosatt i Hälsingland. Har skrivit för Nordfront sedan sidan lanserades 2012, tog över som chefredaktör 2017. Medverkar i Radio Nordfront.

martin.saxlind@nordfront.se

Nyhetsredaktör

Simon Holmqvist, 36 år. Är ansvarig för Nordfronts nyhetsrapportering. Medverkar i Studio Bothnia och Urkult samt är programledare för Radio Nordfront.

simon.holmqvist@nordfront.se

Krönikör

Marcus Hansson, 32 år. Skribent som bland annat har ett stort intresse för judefrågan, juridik och ideologi.

Marcus.Hansson@nordfront.se

Kulturredaktör

Daniel Olofsson, 42 år. Kulturintresserad norrlänning som bland annat medverkar i Kulturbunkern.

daniel.olofsson@nordfront.se

Historieredaktör

Henrik Gustafsson. Väl berest skribent med stort intresse för historia och litteratur.

henrik.gustafsson@nordfront.se

IT-ansvarig

En profilbild på Max Rosenfors

Max Rosenfors, 23 år. IT-ansvarig och Radio Nordfronts producent. Max byggde den nuvarande designen av Nordfront.se och håller liv i hemsidan.

max.rosenfors@nordfront.se

Återkommande skribenter och medarbetare

Det finns flera personer som återkommande bidrar till Nordfront genom media eller det skrivna ordet. Här följer en lista av dessa.

Fredrik Vejdeland är 42 år gammal och bosatt i Kungälv. Medlem av Nordiska motståndsrörelsens riksledning, chef för Nordisk Radio och medverkar i Ledarperspektiv.

fredrik.vejdeland@nordfront.se

Henrik Pihlström är 44 år. Uppmärksammar aktuella händelser och ämnen. Beskriver verkligheten som den är när massmedia systematiskt förleder befolkningen.

henrik.pihlstöm@nordfront.se

Paulina Forslund, 41-årig niobarnsmamma. Skriver artiklar som i huvudsak rör barn/familj och samspelet mellan män och kvinnor i dagens samhälle.

paulina.forslund@nordfront.se
Twitter

Tobias Lindberg, 45 år. Skribent med intresse för brottsjournalistik, hälsa och överlevnad. Medverkar i Radio Nordfront.

tobias.lindberg@nordfront.se
TwitterVK


Saknade ᛦ

Axel Eriksson var en mångårig nyhetsskribent med intresse för både utrikespolitik och kultur som olyckligt omkom midsommaraftonen 2020.

Skribent (2016-2020), Vice nyhetsredaktör (2019-2020)