Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Valframgång på vänstersidan i Norge

Maktskifte i Norge Tapp för högersidan och framgång för mindre vänsterpartier enligt tidiga resultat.

En norsk polis.

Mordförsök i Bergen

Våldsamt lägenhetsbråk i Bergen Kvinnan fick föras till sjukhus.

Den svenska krigshjälten Jan Kjellberg.

Sveriges sista Finlandsfrivilliga soldat har gått bort

Jan Kjellberg var den sista Finlandsfrivilliga Avliden vid 97 års ålder.

Paludan till Expo: "Vi är libertarianer och tycker att man ska få sexchatta med barn"

Förortsmänniskor ropade "pedofil" åt Paludan som höll politiskt möte i Rinkeby Den kontroversielle politikern betonade att han är libertarian i intervju med Expo.

Månaden som gått - återkomsten

Nordfronts höjdpunkter i augusti Martin Saxlind summerar månaden som gått.

Finska aktivister frias för hakkorsmarsch 2018

Åtalet ogillas då hakkorsfanor är lagliga Frikänns från motståndsåtal - polisen saknade lagstöd Riksåklagaren väntas överklaga domen

Högsta domstolen i Danmark avgör om gäng ska kriminaliseras

DANMARK Politiker vill förbjuda föreningar i Danmark.

Film: Demonstration på årsdagen av terrordådet i Åbo

Finländare samlades i Åbo för att minnas 18/8 Manifesterade mot antivitt våld

Norge stoppar utvisningar till Afghanistan

MASSINVANDRINGEN. Norge följer Sverige och Finlands exempel - stoppar alla utvisningar till Afghanistan.

Ny undersökning: Oupptäckta sprickor i Estonias vrak

ESTONIA. Haverikommissionen har inlett nya undersökningar av det förlista passagerarfartyget Estonia. Nu har man hittat två tidigare okända sprickor i vraket.

Finlandsfödd somalier utvisas till Somalia

REPATRIERING. En somalisk man född i Finland utvisas till Somalia. Högsta förvaltningsdomstolen bedömer att mannens brottslighet övertrumfar ”hans familjeband till Finland”.

Studentflak angreps av invandrare i Danmark

MÅNGKULTUREN. Flera studentflak har de senaste dagarna angripits av invandrare runt om i Köpenhamn. Det har kastats ägg, smällare och andra föremål mot studenterna.

Storbritannien vill samarbeta med Danmark om asylcenter i Afrika

FOLKUTBYTET. Storbritanniens inrikesminister vill se att hans land och Danmark tillsammans planerar och uppför ett asylcenter i landet Rwanda.

Dansk kommun tvångsomhändertar 10-årig pojke efter att föräldrarna kritiserat kommunen

DANMARK. Kommunen har tvångsomhändertagit två pojkar som straff för att föräldrarna uttalat sig kritiskt. Många ser Danmark som ett land där man får uttrycka sig fritt, men även vårt sydliga granland uppvisar totalitära tendenser. Detta har paret Michael Larsen och Aneta Konarska nu blivit varse efter att de kritiserar kommunen på sociala medier, skriver Nordfront.dk […]

Krav på förbud mot användandet av hakkorset inom finska försvarsmakten

HAKKORSET. Förbudsivrare i finska Vänsterförbundet vädrar morgonluft efter en tysk officers protest vid åsynen av en svastika, när en internationell militärövning kombinerades med finskt fanfirande.

Finskt dekadens-övergångsställe drogs in – utgör en trafiköverträdelse

DEKADENS. När ett övergångsställe i Åbo ”pridefärgades” med stadsledningens goda minne, ingrep polisen med hänvisning till vägtrafiklagen. Nu har övergångsstället återställts till ursprungligt skick.

Blåsvarta rörelsen har snart samlat in hälften av namnen som krävs för att bilda parti

FINLAND. En ny nationalistisk rörelse i Finland håller på att samla in stödförklaringar för att kunna registreras som ett politiskt parti och få ställa upp i val.

Dansk polis censurerar videoplattformen Bitchute

CENSUR. Polisen i Danmark bad landets telekommunikationsbolag att blockera videoplattformen Bitchute, och hänvisade till brott mot Danmarks "retsplejelov".

Dansk public service-journalist har sex under reportage om swingersklubb

KULTURMARXISM. Den danska public service-kanalen radio4 publicerade nyligen ett reportage om en swingersklubb. I ljudklippet kan man höra hur reportern ställer frågor, samtidigt som hon har sex med främmande män.

Nordurvigi.net ersätter Nordurvigi.is

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. På grund av censur från regeringen har Nordiska motståndsrörelsens isländska gren behövt ändra domänen till sin hemsida. Nordurvigi.net ersätter Nordurvigi.is.

Rättsligt efterspel till hakkorsmarsch i Finland

DEMOKRATUREN. När nationalister 2018 demonstrerade i Helsingfors med den i Finland fullt lagliga svastikafanan, stoppade polisen marschen och beslagtog fanorna med hänvisning till våldsamma motdemonstranter – men det är inte dessa som nu åtalas.

17 maj-aktion i Norge: “Grundlagen är inte komplett utan paragraf 2”

NORGE. När Norge firade sin nationaldag påminde Nordiska motståndsrörelsen sina landsmän om att grundlagen har förvanskats sedan den först presenterades den 17 maj 1814. 

Rasmus Paludan vill manifestera i Rosengård igen

MALMÖ. Den antimuslimske dansken Rasmus Paludan har återigen ansökt om tillstånd för en manifestation i Malmö. Enligt rykten rör det sig om ett nytt försök till koranbränning.

“Klimatpsykologen” förklarar “klimatapati”

PSYKOLOGI. "Klimatpsykologen” förklarar människors uteblivna engagemang i klimatfrågan. Nu föreslås att även ”migrationspsykologen” lanserar sin modell.

Nordiska motståndsrörelsen släpper aktivism-film från 1 maj

AKTIVISM. Nordiska motståndsrörelsen bedrev aktivism över hela Norden den första maj. Nu lanseras en film från aktiviteterna.

Norsk polis ska besöka oliktänkande “i förebyggande syfte”

NORGE. Norges sydvästra polisdistrikt inleder ett projekt för att motverka "hatfulla yttringar". Polisen ska besöka oliktänkande "i förebyggande syfte".

Finlands tidigare inrikesminister åtalas för hatbrott – citerade bibeln

FINLAND. Den tidigare kristdemokratiska partiledaren Päivi Räsänen åtalas för motsvarande hets mot folkgrupp. Detta efter att öppet ha diskuterat vad bibeln säger om homosexualitet.

Kan vi skapa ett hållbart skogsbruk?

DEBATT. Karl Folkesson funderar i den här artikeln på hur vi kan skapa ett hållbart, och rent av nationalsocialistiskt skogsbruk.

Jordskred i Norge

NORGE. Ett jordskred inträffade tidigt på söndagsmorgonen i Finnmark i nordligaste Norge. Ingen skadades vid händelsen.

Forskare: Svenskar minoritet i sitt eget land om 45 år – då inleds folkmordsfasen – om inte…

FOLKUTBYTET. När svenskar om 45 år hamnar i minoritet i sitt eget land riskerar den oåterkalleliga etniska utplåningsprocessen inledas, förutspår en forskare emeritus i systemanalys, som tillämpat kohort-komponent-metoden på nordisk demografisk utveckling.

Judiskt samfund registrerat på Island – siktar mot en synagoga

UTRIKES. Ett judiskt samfund har registrerats på Island. Det är det första i Islands historia.

Våldtäkter och medborgarskap i Danmark: Syrier i topp

ANGREPPET PÅ VÅRA FOLK. I Danmark har antalet våldtäktsanmälningar mer än fördubblats på åtta år. Antalet fällande våldtäktsdomar har ökat från 132 till 217. Syrier är värst i absoluta tal, följda av turkiska medborgare.

Punschpatriotisk orden lovar att “återta runorna från nazisterna”

ORDENSVÄSEN. Sedan sent 1700-tal har Svea Orden med hemliga ritualer lajvat Sveriges historia från Vendeltid till tidig medeltid. För att blidka folkfiender intar man idag - trots ett internt förbud mot beblandning med politik - en ängslig politiskt korrekt hållning.

Erna Solberg bröt mot egna coronalagar – får böta 20 000 kronor

NORGE. Norges statsminister Erna Solberg höll stora födelsedagsfester åt sig själv, trots att hon förbjudit andra att samlas fler än tio personer. Nu bötfälls hon av polisen.

NRK-serie om norska SS-frivilliga upprör globalister

NORGE. NRK:s nya dokumentärserie "Frontkämparna" har upprört eftersom norrmän som kämpat mot bolsjevismen har fått komma till tals.

Finsk sympatisör till Motståndsrörelsen frias från falska brottsanklagelser

FINLAND. Nordfront skrev i januari om en finsk sympatisör till Motståndsrörelsen som drabbats av falska brottsanklagelser och polistrakasserier. Han meddelar nu att brottsutredningen lagts ner eftersom det inte funnits några bevis.

Svenska FN-förbundet startar namninsamling för att försöka förbjuda Motståndsrörelsen

FÖRBUDSHETS. Den ideella föreningen, Svenska FN-förbundet har upprättat en namninsamling för att förbjuda Nordiska motståndsrörelsen.

Norge skruvar åt coronarestrektionerna – förbjuder helt alkoholservering

NORGE. Barn får bara bjuda hem en eller två kompisar och alkoholservering förbjuds i hela landet. Detta är några av de nya coronarestrektionerna som presenterades i Norge under tisdagen.

Professor som stödjer Svenska Akademien missförstår nationalsocialismen

KULTUR. En professor i litteraturvetenskap med djupa kunskaper om litteratur men bristfälliga om nationalsocialism hävdar - med anledning av ett uppmärksammat rättsfall - att ”nazisterna” inte förstår diktaren Tegnér.

Film: Se de mäktiga naturbilderna från vulkanutbrottet på Island

ISLAND. I fredags kväll bröt sig flytande magma upp ur marken på den isländska halvön Reykjanes. Se film och bilder från vulkanutbrottet vid Fagradalsfjall.