AKTIVISM Nordiska motståndsrörelsen har återaktiverat sajten frittnorden.nu och inlett en offensiv i samband med EU-valet. Organisationen kräver att globalistunionen lämnar Norden.

Under torsdagen har Nordiska motståndsrörelsen inlett en propagandaoffensiv med anledning av EU-valrörelsen. I en artikel på organisationens hemsida kan man läsa om hur affischer, flygblad och klistermärken trycks upp med budskapet att EU måste lämna Norden.

Kampanjen smygstartade redan den 1 maj, skriver organisationen vidare, då det hölls flera tal med EU-kritiskt budskap samtidigt som EU-flaggor eldades.

Kampanjsidan frittnorden.nu har också återlanserats, men en rad nya artiklar. I en av dem kan man läsa:

Vill du bekämpa EU på riktigt är ditt enda val att organisera dig i Nordiska motståndsrörelsen så att vi kan avancera organisationen och på sikt nå ut med vår vision om ett fritt Norden. Gör dig inga illusioner; EU kommer kunna lämnas först efter att regering och riksdag rensats från förrädare, vilket enbart kommer kunna ske genom att vi kastar, inte röstar, ut dem.

Det framgår också att Motståndsrörelsen inte kommer att ställa upp i EU-valet och man rekommenderar inte heller sina sympatisörer att rösta på något annat parti. Man skriver att samtliga riksdagspartier i dag är pro-EU i grund och botten och att det bara rör sig om ”nyansskillnader” mellan dem.

Propaganda från Nordiska motståndsrörelsen i Borås.

Angående mindre partier utanför riksdagen skriver organisationen att dessa inte erbjuder ett verkligt alternativ och att det i längden kan vara skadligt att rösta på dem.

”Att uppmana till att rösta på dem är att förvirra svenskar och leda in dem på villospår”, skriver organisationen och förespråkar istället att den som vill göra verklig skillnad organiserar sig i Nordiska motståndsrörelsen.

Motståndsrörelsen.se kan man följa kampanjen med regelbundna uppdateringar. Läs mer om organisationens syn på EU på frittnorden.nu.