MIDSOMMARTIPSET Den ärrade nationalistens utfrågning av vännen tillika utsedde ”globale terroristen” växer till ett djuplodande och initierat samtal om USA, Nato, judisk makt, globalism och globalt bankvälde.

Med anledning av det amerikanska utrikesdepartementets aktuella terrorklassning av Nordiska motståndsrörelsen samt tre av dess ledare för en vecka sedan, ägnar den nationella podden Motströms ett extra-avsnitt åt Jonas De Geers intervju med organisationens drabbade men samlade riksrådsmedlem Pär Öberg.

I diskussionerna som uppstår sätts det desperata utspelet i relation till Sveriges medlemskap i den våldsbejakande krigsalliansen Nato och det nu ingångna DCA-avtalet med den nya världsordningens falnande stormakt USA – samt med globalisternas upplevda tilltagande behov av att vidta alltmer drakroniska maktmedel.

De två nationalisterna kommer fram till att den så kallade terrorklassningen i likhet eventuella kommande organisationsförbud och olika åsiktslagar förvisso kan skapa svårigheter för motståndet i det korta perspektivet, genom att komplicera individers vardagsliv, eventuellt framtvinga omgrupperingar, och skilja vissa agnar från vetet – i det långa loppet ändå kommer att förfela sitt syfte.

I den sextio minuter långa diskussionen konstateras bland annat att:

  • Nordiska motståndsrörelsens våldsanvändande begränsar sig till bemötande av meningsmotståndares våld i syfte att hindra organisationens aktivister från att framföra sitt politiska budskap.
  • svenska förrädarpolitiker genom att manipulera fram Nato-medlemskap och DCA-avtal satt en måltavla på var svensks rygg.
  • Östersjön hotar bli hotspot i det av globalisterna efterfrågade världskriget.
  • det i Sveriges politiska offentlighet saknas opposition i de verkligt viktiga frågorna
  • den folkliga kritiken mot globalism och judisk makt växer i hela västvärlden
  • de krigshetsande globalisterna kallar sina fredsälskande kritiker ”våldsbejakande”.
  • Nordiska motståndsrörelsen genom sina jurister arbetar för att bli borttaget från USA:s terrorlista.