PODCAST Motströms har släppt ett nytt avsnitt som också ses som en nylansering. Jonas De Geer har tagit över rollen som programledare och förutom Patrik Forsén har även Nya Dagbladets Isac Boman anslutit till podden.

Under fredagen har ett nytt avsnitt av Motströms publicerats på Spreaker. Avsnittet heter ”Motströms nystartar” och på Facebook utvecklar Jonas De Geer vad detta innebär:

Så, nu kommer äntligen ett nytt avsnitt av Motströms, eller rättare sagt är det början på en ny pod, egentligen. Efter samtal fram och tillbaka blir namnet kvar, men jag kommer, efter drygt tolv år av poddande i olika konstellationer och projekt att för första gången vara värd/programledare. Min gamle vän och kollega Patrik Forsén är fortsatt med, Isac Boman från Nya Dagbladet har tillkommit. Fler medarbetare kommer att introduceras framgent.

Enligt De Geer kommer Motströms numera att utkomma åtminstone varannan vecka och inte sporadiskt som tidigare. ”En bra pod av vårt slag måste inte bara ha substans, utan lyssnaren måste kunna lita på att den kommer ut regelbundet”, skriver han.

De Geer skriver också att podden även fortsättningsvis kommer att vara helt gratis att lyssna på, men man tar gärna emot donationer via Swish-nummer 0708-506515.