KOMMENTAR Nordborna måste sluta lyssna på de invandrande kravmaskinerna, att européer koloniserade deras områden har varit en förmån för dem, med tanke på hur outvecklad deras kultur var.

Det här har sagts tidigare av andra men ämnet förtjänas att bankas in i huvudet på alla nordbor tills det sitter i ryggmärgen. Låt oss analysera beteendet när en invandrare kallar nordbor för rasister.

Invandraren reser först av egen fri vilja till ett nordiskt land och uppger att han/de vill bo i Norden. För att få detta så uppger han/de ofta att de förtrycks och därför behöver beskyddas. Under asylprocessen får de boende, sina utgifter såsom mat betalda, de får fickpengar, sjukvård, tandvård, utbildning och så vidare.

Får de permanent uppehållstillstånd och sedan medborgarskap väntar ännu fler förmåner. De behöver inte jobba för att få detta.

När de sedan kallar nordborna rasister för någon upplevd oförrätt så ignorerar de inte bara sina egna eller deras förfäders upplevelser från hemlandet där de utsatts för värre förtryck. För de ignorerar också det faktum att nordborna är i toppen av minst rasistiska nationer i världen enligt internationella studier. Vilket gör att vi kan dra slutsatsen att invandraren som säger att nordborna är rasister antingen själv har upplevt värre förhållanden i sitt hemland eller är den som utsatt andra för det.

Tittar vi på vad jag skrivit och ser nyktert på helhetsbilden så finns det egentligen bara ett svar till en invandrare som kallar dig rasist eller alla nordbor för rasister. Det svaret är: Stick hem. Börjar invandraren försöka förklara eller skambelägga ytterligare så bara upprepa dig, hejdå! Boka flygbiljetten, packa väskorna! Det är inte lönt att lägga fram djupare argument eller ens ha en diskussion med en sådan människa, de är för dumma i huvudet för det, eller så är de för oärliga.

Personen försöker känslomässigt utpressa dig för att få mer resurser till sig själv eller sin egen grupp. Ta Lovette Jallows senaste kampanj där vissa invandrare inte fått mat, det är inget alla svenska barn heller får av familjer de besöker, det är alltså ingen rasistisk sak. Dessutom betalar nordborna redan skatt så att dessa kan få bidrag, nu vill de även att nordborna skall föda deras barn, nordborna skall alltså betala dubbelt upp! Tror du att du kan åka ned till Irak, sätta upp benen på bordet och bli serverad såsom du tvingas servera kravmaskinerna i Norden? Om du tror det så misstar du dig. Du skulle antagligen få stryk eller till och med bli dödad om du fortsatte med dina krav såsom många invandrare i Norden gör.

Invandrare byggde upp Sverige

Ibland kommer argument om att invandrarna byggde upp Sverige. För det första är det inte sant, för det andra så var det europeiska invandrare som kom och hjälpte Sverige efter andra världskriget. De hade vit hudfärg till skillnad från dagens kravmaskiner. De kanske säger att de behövs här idag för att arbeta, invandraren som kallar nordborna för rasister menar på att han är här för att göra oss en tjänst. Ett beteende som är snarlikt personer som är skyldig dig pengar och inte har betalt tillbaka något i tid. När du ringer upp säger personen att han kan ge lite tillbaka nu, för att han är så snäll mot dig. Han försöker få det att låta som att han GÖR dig en tjänst när det hela tiden har varit tvärtom.

Förutom att även detta är falskt, är argumentet konstigt i sig. För det antyder att invandrarna endast kan bygga upp saker i nordiska eller andra vita länder, men inte i deras egna hemländer med tanke på hur dessa ser ut. Av samma anledning blir de arga om du uppmanar dem att sticka hem. De vill ofta inte tillbaka till sina hemländer och det finns en anledning till varför de stack från dem och sitt eget folk tidigare. Det är därför de blir så aggressiva om något sådant skulle komma på tal. Det är de som vill bo i nordiska samhällen, inte tvärtom. Det är vi som gör dem en tjänst, inte tvärtom. Vad vi i och med invandringen gör mot oss själva är istället en enorm björntjänst.

Varför vill de inte sticka hem?

Innerst inne tycker även liberaler att många av de utomeuropeiska samhällena är dysfunktionella. Det är en sanning som de innerst inne vet om. Utomeuropeiska samhällen har många gånger byggts upp tack vare europeiska människor. Dessa samhällen var inga civiliserade samhällen. De som är fientliga till européer gnäller över att vita européer erövrade och skapade civilisationer i Nord- och Sydamerika, i Afrika eller Asien. I verkligheten så samarbetade européerna med vissa stammar mot andra, anledningen till att detta gick bra var för att lokalinvånarna inte var särskilt snälla mot varandra. Detta har vi gott om historiska exempel på.

När Skidi-pawnee-indianerna anföll andra stammar försökte de röva bort en vacker jungfru från deras fiender. Flickan skämdes sedan bort, bättre än deras egna biologiska döttrar. Ända tills en dag, då fördes hon bort, kläddes av naken, spändes upp mellan två pålar och sedan sköts hon ihjäl med pilar. Allt detta för att blidka morgonstjärnan.

Huronindianerna i Nordamerika hade tagit en fånge från seneca-stammen år 1637. Han adopterades av en hövdingfamilj men ett sår gjorde att han stöttes ut. Det bestämdes att han nu skulle dö av eld.

Huronhövdingen beskrev hur fångens kropp skulle sönderdelas medan han sjöng sina stridssånger, och sedan "började fången springa i en cirkel runt eldarna, om och om igen, medan alla försökte bränna honom [med brinnande vedstycken] när han passerade; han skrek som en själ i skärselden; hela stugan genljöd av tjut och vrål. Några brände honom, åter andra grep hans händer och bröt av ben i dem, andra stötte in pinnar i hans öron."

När han svimmade blev han emellertid "varsamt återuppväckt", han fick mat, han tilltalades med vänliga frändskapsord och svarade själv i samma ton dem som svett hans kropp, och hela tiden "flämtade han fram sina stridssånger så gott han kunde". I gryningen när han nätt och jämnt var vid medvetande fördes han ut, bands vid en stolpe och brändes till döds genom att man tryckte upphettade yxhuvuden mot hans kropp. Sedan styckade man kroppen och delade ut styckena, så som hövdingen hade lovat.

Krig och kultur - sida 130

Men det var inte bara de Nordamerikanska indianerna som sysslade med rituella offer. Målet med aztekernas krigföring var att fånga in andra indianer så att de kunde offras till gudarna.

Detta att man själv skulle ta fångar var så centralt i aztekernas krigsföring att det var belagt med dödsstraff att överlämna en fånge till en kamrat som inte hade lyckats ta någon, för att på så sätt hjälpa honom med hans befordran. [. . .]

Aztekiska drabbningar kunde ge många tusen fångar om segern följdes av erövring. Efter att man hade slagit ner ett uppror av ett underkuvat folk, huaxtecerna, fördes inemot tjugotusen fångar till huvudstaden för att offras vid invigningen av ett nytt pyramidspel genom att få sina hjärtan utskurna under klättringen mot pyramidens topp.

Krig och kultur - sida 133

En tillfångatagen kunde behöva slåss mot flera andra azteker i ett skådespel inför publik, men istället för att döda personen snabbt så var det meningen att aztekerna skulle visa sina färdigheter med deras vapen genom att snitta människan med flera skärsår (randning). Till slut kunde inte personen stå upp längre efter blodförlusten från alla skärsår. Då dödades personen och hans bankande hjärta slets ut från hans bröstkorg, sedan högg man av huvudet och den som hade tillfångatagit honom fick nu dricka från den dödes blod.

Sedan tog han som tillfångatagit personen hem kroppen till sin familj där familjen åt en majsgryta med en liten bit av köttet från den nu döda tillfångatagna personen. Familjen beklagade sig över att detta öde kanske också väntade deras egna unga krigare om han själv skulle bli tillfångatagen. Krigaren gick därefter runt med den dödes hud och lånade ut huden om någon bad om det. Detta pågick ända tills köttresterna på huden hade försvunnit av förruttnelse.

Men det var inte bara indianerna i Amerika som åt sina fångar. Det gjorde även maorierna på Nya Zeeland, som såg det som den största förnedringen för sin fiende att de först åt upp fienden för att sedan skita ut denne. Huvudena sparades för dekoration genom att man spetsade dessa på palissader. Eftersom maorierna önskade pojkar som kunde utöka deras våldsmonopol så dödades nyfödda flickebarn. Detta genom att antingen kväva dem eller trycka igenom ett finger genom den delen av bebisens huvud som ännu inte fått ben.

Vissa tror att att det inte finns sådana här exempel i nutid men i Sydamerikas djungler studerades under 1960-talet Yanoamofolket. De ansåg sig själva vara det bästa folket i världen. Kvinnorna blir slagna, brända och de kan till och med bli beskjutna med pilar av deras män om han får ett tillräckligt stort raseriutbrott. Kvinnans enda räddning är att hennes bröder är starka nog till att försvara henne. Kvinnorna prisas högt men detta i formen av en handelsvara. Det finns vissa rituella seder för männen att mäta sig med varandra i styrka, och dessa seder behövs för att lösa konflikterna som uppstår då männen hela tiden försöker förföra andras kvinnor.

Blir konflikten för stor, så försöker den ena parten få en tredje by att bjuda in deras fiender till en fest där konspiratörerna sedan dödar männen och kvinnor samt barn delas upp mellan de konspirerande parterna.

I Afrika idag så dödas barn av hyenor för att man tror att hyenor driver ut onda andar, de dödas för att de är ”mingi”. Eller så äts du upp av kannibaler. Får du HIV så kan det botas genom att du har sex med en jungfru. Är du en albinoneger så riskerar du att dödas för att dina kroppsdelar behövs för att motverka häxkonster.

Den evolutionära fördelen med att ha varit slav

Eftersom vi är så amerikaniserade idag så låt oss ta negrernas situation i Nordamerika. Deras förfäder vann guldbiljetten! Hade de hamnat i Mellanöstern, så hade de inte tillåtits att reproducera sig. Visst deras förfäder såldes som slavar av andra negrer i Afrika, åkte på antingen judiska eller europeiska slavskepp under oerhörda umbäranden. Men de som överlevde har betydligt mer förmåner och möjligheter än de som sålde dem från första början. Negrerna i Nordamerika vet om detta själva, de vill inte åka tillbaka till Afrika, de vill stanna i samhällen uppbyggda av europeiska människor.

Många nordbor blir förargade över de invandrare som säger att européer skall förse dem med resurser. Jag förstår dock att invandrare ser på oss på detta sätt, för vi uppför oss som slavar. Tittar vi på mina tidigare exempel i början av texten så är detta mentaliteten hos slavar, inte nog med att invandrarna får allt utan prestation, de kan samtidigt spotta nordborna i ansiktet genom att kalla dem för rasister utan att de får springa för livet när de ens tar dessa orden i sin mun. Dessa invandrare uppvisar härskarmentalitet och inte slavmentalitet. Dessa invandrare som ofta tror på en semitisk religion är ändå betydligt närmare naturens lagar än vad dagens nordbor är. Delvis beror detta på att den semitiska religionen är uppbyggd på naturens lagar i många väsentliga frågor. De semitiskt troende konkurrerar ut de som tror på dagens ”vetenskapliga dogmer”, det säger en hel del om innehållet i dagens vetenskapliga läror.

Dessa invandrare som kallar nordborna för rasister försöker få det att låta som att de gör oss en tjänst, så är inte fallet. De ser efter sina egna intressen och det måste vi också göra. Det är dags att släppa de psedouvetenskapliga ideologierna på historiens skräphög och anamma ett naturligt tänkande där vi sätter våra egna folkliga intressen först, precis så som invandrarna gör.