Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ljuger Alternativ för Sverige?

Alternativ för Sverige har nu inför två val framställt sig som det enda partiet i Sverige i en rad olika valfrågor Ljuger de om detta? 

Vilka skall dömas till dödsstraffet?

Att döma ut dödsstraffet till alla mördare är inte nödvändigt enligt mig Fler yrkeskategorier än jurister skall döma i dödsstraffsdomstolarna. 

Varför avskaffades dödsstraffet?

Varför togs dödsstraffet bort? Jag ger mina motargument till de argument som de svenska politikerna förde fram i min förra text. 

Vilka utgör den politiska oppositionen mot dödsstraffet?

Jag och många fler på Nordfront önskar att pedofiler skall avrättas Vilka partier står med oss i den här frågan och vilka är emot oss? 

Därför finns det inga afrikanska hippies

Vad är bäst för vårt folk? Att vi lever i ett utdöende fredligare samhälle eller att vi överlever i ett konfliktfyllt samhälle? 

Vi lever allt mer under ett auktoritärt liberalt styre

Demokrati och liberalism är inte synonymer även om liberalerna vill få dig att tro det Nu vill de utöka skyddet för sin syn på aborträtten.

Min syn på tatueringar

Tyvärr blir det allt mer acceptabelt att tatuera sig idag Dessa meningslösa tatueringar skapar onödig individualism som deras medmänniskor tvingas se på. 

De invandrande kravmaskinerna

Invandrare som kommer hit ställer allt mer krav på nordborna Det är dags att högljutt ge dem vårt långfinger. 

En kvinnas ord är allt mindre lag

Amber Heards förlust är ett bakslag för den kvinnliga makten Men är det ett planerat bakslag av eliten?

Är Ryssland det egentliga skälet till Natoansökan?

Finns det andra skäl till varför Socialdemokraterna nu vill gå med i Nato? Jag lägger fram en teori och argument för att den kan vara möjlig. 

The Rape of Britain

Dokumentär om de nedtystade massvåldtäkterna Tommy Robinson intervjuar brottsoffer och konfronteras med de pakistanska förövarna.

Reflektioner angående debatten om konflikten i Ukraina

Jag försöker reda ut varför vissa nationella passionerat försvarar någon av de stridande sidorna Sedan går jag in på svårigheterna att verkligen veta vad som har hänt. 

Myndighet försöker släta över The Great Reset i ny rapport

Totalförvarets forskningsinstitut försöker förminska vad Klaus Schwab och WEF försöker åstadkomma Nordfront presenterar listan för Young Global Leaders i hela Norden. 

Ukrainakonflikten splittrar vänsterliberalerna

Ordkrig, uppsägning och fysiska attacker mot lokaler är saker som skett mellan vänstergrupperingar Anledningen till splittringen i frågan är hur man skall se på konflikten mellan Ryssland och Ukraina. 

Nordbor – se till att skaffa vapen

Nordbor förlorar allt mer våldsmonopolet till utom-europeiska invandrare Börja bygg upp ert våldsmonopol genom att införskaffa vapen själva.

Arbetsmoral

Lättjan kommer vid materiellt överflöd Naturen står dock inte still De som har en högre arbetsmoral vinner ofta fördelar. 

Krigs- och äventyrsserierna Hornblower och Sharpe

Under 1900-talet både skrev och filmatiserades historierna om de fiktiva engelska hjältarna Hornblower och Sharpe Historierna utspelar sig under Napoleonkrigen. 

Vinterboende i tält

Jag lever nu under vinterhalvåret i ett tält Jag skrev en dagbok under en veckas tid i december som jag valt att publicera på Nordfront. 

Mannen bakom Zelenskyj

Andrew Joyce har undersökt Volodymyr Zelenskyjs politiska raketkarriär Vad han fann kommer inte överraska någon erfaren läsare på Nordfront.

Offra ditt blod för rätt sak

Människors hat mot vad Västvärlden representerar gör att de har en allt större sympati för Ryssland Men är Ryssland eller Ukraina något att försvara? 

Företagande och arbete

Några okomplicerade funderingar på vilka principer som gäller för företagare som har våran ideologi Vad vill du som person eller vi som grupp uppnå med vårt företagande i dagsläget.

Jobbskapande som maktmedel

I tider där arbetslösheten blir allt högre så blir det också viktigare att kunna ge en annan människa jobb På detta sätt ökas makten betydligt mer för uppnår man inte kritisk massa på antalet röster så får man inte makt. 

Träpatronerna – mestadels marxistisk historieskrivning

Nordfront tipsar om Träpatronerna som utspelar sig i Norrland strax efter 1850-talet Städer byggs upp för att förse Europa med svenskt timmer. 

Den svenska TV-serien Hedebyborna

Nordfront tipsar om Hedebyborna En serie som visar skiftningen mellan den äldre bondesamhällets människor till den yngre som söker sig till städerna under andra världskriget. 

Under sanden – ett historiskt drama om tyska krigsfångar

Nordfront tipsar om Under sanden En dansk-tysk produktion som visar att unga tyska krigsfångar tvingades röja minor efter andra världskriget. 

TV-serien Raskens från 1976

Nordfront tipsar om Wilhelm Mobergs filmatiserade bok Raskens Raskens visar upp det hårda livet för svenskarna under 1850-talets Småland. 

Nordfront tipsar om filmer och serier under jul- och nyårshelgerna

Nordfront tänker under den här månaden försöka sprida en så vit decembermånad som möjligt Vi tipsar om filmer och TV-serier med vita människor som försöker återge vår historia. 

Läkemedelsindustrin räddar liv – säljer mediciner och förhindrar hiv

Hivmediciner blir allt bättre Vården räknar med att de som är hivsmittade idag kan leva ett fullt normalt liv. 

Recension av det ryska historiska dramat Trouble in Store

Historiskt drama som visar hur det var att leva i Sovjet på 1980-talet Det finns liknelser hur Sovjet behandlade sina dissidenter då med hur USA behandlar sina idag. 

Dr. Kerry Bolton har intervjuats av Voice of Zealandia

Författaren Dr. Kerry Bolton intervjuas om finansiell historia och hur framtidens ekonomi kommer att se ut Han har skrivit böcker som Opposing the Money Lenders: The Struggle to Abolish Interest Slavery och The Kosher Connection: Drugs, Israel, Gangsters & Zionism. 

Vem ska vi fokusera på i framtiden?

Invandrargruppen kommer växa sig allt större och tränga in i vita människors områden Kommer det att bli propagandistiskt fördelaktigt att fokusera på invandrargruppen hos massan istället för den judiska eliten? 

Sammanflyttning ger ökad folkgemenskap

Framtiden kräver att rasmedvetna nationalister redan nu börjar flytta ihop Detta krävs för att stärka motståndskraften mot det mångetniska Sverige.

Minska distraktionerna

Utbudet av distraktioner är större än någonsin För att individen och gruppen skall förbli effektiv i kampen så måste distraktionerna försvinna från ens liv. 

Livets cykel och kampen

Kampen måste anpassas efter varje människas fas i deras liv Därför blir arbetet annorlunda för den unga vuxna och den äldre modern med tre barn. 

Blir icke-vita sanna nationalsocialister om de har naturens lagar som rättesnöre?

Debatten fortsätter om organisering Hansson kommenterar Emmas artikel Nationalsocialism – mer än bara organisering. 

Familjen och vännernas motstånd

När närstående visar fientlighet, tänk på att de ofta är hjärntvättade Känn ingen skam över att dominera din familj om de sätter sig på tvären. 

Behovet av att förändra sig för kampen

När de yttre miljöerna förändras så måste djurlivet i naturen förändra sig Om de inte gör det så riskerar de att konkurreras ut. 

Vem är nationalsocialist?

Det finns människor som kallar sig nationalsocialister men som inte är organiserade Kan de då ses som nationalsocialister?

Litteraturpriset gick till en kvinna som visade sig vara tre män

Spanskt kulturpris på 10 miljoner vanns av tre män som skrev under kvinnlig pseudonym Detta har gjort att feministisk HBTQ-aktivist gått i taket och anklagar nu de tre författarna för bedrägeri. 

Sloveniens premiärminister pekade ut EU-parlamentariker som styrs av Soros

EU vill granska pressfriheten i Slovenien Sloveniens premiärminister pekade ut EU-parlamentariker som marionetter till Soros.