JUDENDOM Tack vare judiska rabbiners behov att sprida information om judendomen på internet kan även vi lyssna på vad de har att säga om oss.

Varje dag påminns de nordiska folken om den nuvarande agendan av de judiska medierna. Allt för att verkligen banka in hjärntvätten hos folket. För några år sedan var det dagligen nyheter om Donald Trump, nu är det Ukraina, Ryssland, Putin och klimatet. Något som aldrig dör ut är att det är synd om judarna. På bilden nedan ser ni statsministerns ställföreträdare Ebba Busch, Hanif Bali och Richard Jomshof stödja det judiska folket och judendomen. Busch med familj är förövrigt goda vänner med den homosexuella juden Michael Bindefelt, en person som fritt kan få sitta i SVT och berätta att det är viktigt att surrogatmamman till deras adopterade barn är av judisk etnicitet.

Även om ni redan vet om judarnas synsätt på oss icke-judar så anser jag av propagandistiska skäl att det är nödvändigt att påminna er läsare om att de ovanstående stödjer ett folk och en religion som ser ned på dem.

Som tur är för oss alla har någon redan gjort grovjobbet på Twitter och jag har egentligen bara sammanställt ett antal uttalanden till er läsare.

Vikten av blodet

Judarna är utvalda och annorlunda

Judiska läror är till för judarna endast

Judar måste fråga om tillstånd för att dömas i sekulära domstolar

I ett verkligt exempel så blev Jared Kushner arg på sin faster när hon gick till FBI och inte till de judiska domstolarna när hans pappa utpressade sin egna syster om kontrollen till familjeföretaget.