KRÖNIKA Joseph Sciambras hårresande berättelse om att vara homosexuell och vad det ledde till.

Surviving Gay . . . Barely, detta är namnet på en kort text från Joseph Sciambra. Sciambra berättar hur han kom att bli homosexuell och följderna av ett sådant leverne. Texten är väldigt grafisk, vilket gör att de flesta läsare gärna undviker att läsa den. Därför hade jag tänkt att göra en kort summering. Sciambra berättar om hur osäker han var som ung pojke och sedan ung man, han fick inte mycket uppmärksamhet och blev alltid vald sist i idrotten. Men en flytt till San Francisco som är de homosexuellas huvudstad förändrade hans liv. För första gången i sitt liv så fick han rikligt med uppmärksamhet, späd och ung som han var. Han älskade och åtrådde uppmärksamheten men hans livsval fick konsekvenser.

I texten berättar Joseph om hur hans kropp till slut inte orkade den homosexuella livsstilen längre. Han låg i rännstenen, där spydde han och sket ned sig själv med sin blodiga avföring. Han spydde för att han under en lång tid haft könssjukdomar och infektioner i kroppen som tagit ut sin rätt. Joseph var en ”bottom”, en som tar den i röven. Men analen är inte till för penetration och efter flera år av homosexuella akter så klarade inte Josephs anal det mer. Efter årtionden av att vara Bottoms tvingas dessa att bli Tops (de som knullar den andre i röven) senare i livet. Enligt Joseph är det för att deras analer är ”slutkörda” och de kan inte längre ta emot kuk i den, då tvingas de ändra ”position” för att kunna ha ett sexliv.

Joseph var inte annorlunda från andra bottoms, han hade haft flera infektionssjukdomar eftersom sår öppnas i analen där avföring sedan sipprar in i kroppen varav en infektion till slut uppstår. Vad som även händer är att bottoms blir inkontinenta efter en tid, vilket gör att de skiter ned sig, ofta med blod med tanke på infektionssjukdomarna. Blöja är alltså något vissa homosexuella tvingas bära. Det var detta som hände Joseph, när han spydde så slappnade magmusklerna av och han kunde inte längre hålla röven stängd, han sket därför ned sig i rännstenen. Efter denna händelse åkte han in på sjukhus, där tvingades läkarna operera bort en del av analen då den var helt slut. Läkarna sydde igen rövhålet förutom ett litet hål, så att han kunde skita. Men sådana operationer är inte alltid felfria, stygnen sprack vilket skapade ännu mer lidande för honom. Joseph ändrade livsstil och är idag en pånyttfödd kristen.

Homosexuella män och sexuella övergrepp

Efter att nästan ha dött valde nu Joseph istället att upplysa människor om homosexuella, både genom vetenskapliga studier och en kristen inriktning. På hemsidan finns det summeringar från vetenskapliga studier som visar att de med avvikande sexualitet i högre grad jämfört med heterosexuella lider av drogmissbruk, mentalsjukdomar, blivit misshandlade i hemmet och bland de homosexuella männen så har runt 35 procent fått utstå sexuella övergrepp under barndomen. Att ha blivit sexuellt utnyttjad som man ledde också till ett ökat risktagande när det kom till sex utan kondom.

En man med kamera smygfilmade sina konversationer med homosexuella män i flera bögbarer. I videon kan man se personer som väldigt öppet berättar om att de blivit sexuellt utnyttjade som barn men det finns även män som ogenerat och öppet berättar om sexuellt utnyttjande. Bitchute har stämplat videon som hat, endast för detta faktum. Det går att komma runt detta genom att använda VPN och ansluta dig till ett annat land. Trots öppenheten om att ha blivit sexuellt utnyttjade inför totala främlingar så tolkar jag att det finns starka olustkänslorna i deras ansikten och kroppsspråk när de pratar om det. Dessa oluskänslor förmedlas även öppet av vissa. En man berättar att han gärna vill mörda mannen som sexuellt utnyttjade honom.

Pedofiler och pederaster

I den väldigt udda dokumentären Pelle Polis från 1998 intervjuas en före detta polis och dömd pedofil om hans arbete inom RFSL. Udda för att filmaren och skaparen Pål Hollender förför och har sex med mannen i utbyte mot att han skall få lov att filma honom, något som han sedan ångrar efter att ha varit lite för öppen. Mannen berättade om att ungdomar sökte upp honom för homosexuellt samlag eftersom han var öppet homosexuell och körde runt i hela byn i sin polisbil. Han berättade även om arbetet för att sänka byxmyndighetsåldern och politiken inom RFSL för att möjliggöra detta. Inte alla gillade att pedofiler fanns med. I dokumentären berättar även Kjell Rindar om hur han brukade köpa hamburgare och dylikt till de pojkar (grooming) som vart lite socialt utstötta, i hans värld hjälpte han pojkarna.

Det här med att hjälpa pojkar och unga män är också något som förs fram av pedofiler i dokumentären Chicken Hawk. I den får man följa med flera öppet dömda pedofiler från organisationen NAMBLA (North American Man/Boy Love Association). När de möter andra i pridetåg så uppstår ilska, vissa av de andra homosexuella gillar inte dem, men de tillåts ändå marschera med dem. Vi får även se en ung homosexuell man som berättar att han som minderårig sökte upp äldre män för sex och i den relationen var han den dominanta som medvetet utnyttjade de äldre männen, därför de ville inte förlora honom som sexualpartner.

I dokumentären får vi se en dömd pedofil som söker upp barn (främst pojkar) och yngre tonåringar. När han sedan berättar om konversationerna han haft med dem så berättar han att de flörtade med honom. Det är dock tydligt att detta är hans egna tolkning av händelsen, i hans värld blir en vanlig konversation mellan ett barn och han själv till en flört. Pedofilen berättar för dokumentärfilmaren att han får motta hot. Männen i byn skall tydligen ha fått nog och hotar honom till livet om han inte sticker från området. Vilket han till slut gör eftersom han känner att hoten kan verkställas.

Både Chicken Hawk och Pelle Polis har över 20 år på nacken och de varnade tittarna för vad som skulle komma. De som har påpekat kopplingen mellan främst vissa män i den homosexuella gruppen och barnövergrepp har fängslats och stigmatiserats av den politiska och mediala eliten. Dessa människor bryr sig inte om att barnen är de som förlorar. Den 7 augusti i år arresterades ett homosexuellt par i Georgia i USA. Dessa homosexuella män hade adopterat två barn som de sedan använde för att producera barnporrfilmer i hemmet.