MEDIA Nordfronts chefredaktör Martin Saxlind har intervjuats av Alexander ”Guldtand” Sahlin. Del 1 av 2 finns nu ute på bland annat Spotify.

Alexander ”Guldtand” Sahlin blev känd 2019 i tv-serien Ullared. Sedan dess har han skapat en egen podcast där tanken är att ha intressanta och kontroversiella gäster som alltid får tala till punkt.

Nu har han intervjuat Nordfronts chefredaktör Martin Saxlind och under måndagen publicerades den första delen av två avsnitt. I avsnittet berättar Saxlind mer om sin egen bakgrund och hur Nordiska motståndsrörelsen och Nordfront bildades. Saxlind utvecklar också vad Motståndsrörelsen står för och varför samt hur lagen hets mot folkgrupp fungerar.

Instagram har Sahlin skrivit om intervjun:

NMR har valt att medverka i en intervju då gästen alltid pratar till punkt hos Guldtands Podcast. NMR är enormt skeptiska till media. Så jag vill ändå säga att denna gången kommer vi på riktigt få reda på hur det funkar i denna organisation och vad dom står för. Jag gillar inte att skryta men denna intervjun kan vara en av dom bättre jag gjort under mina 3 år.

Avsnittet kan höras på flera platser där podcasts finns, inklusive Spotify.