Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Den döde pedofil-våldtäktsmannen Joseph Rosenbaum hyllas av andra judar som en hjälte

Av Redaktionen, 2020-09-04
redaktionen@nordfront.se

JUDISKT INFLYTANDE. Joseph Rosenbaum praktiserade judendom när han anföll den 17-årige Kyle Rittenhouse, skriver en beundrande judinna.

Judinnan Emily L. Hauser skyddar sig bakom ratten från coronasmitta med en tygmask. Eller förbereder hon sig för att göra ett antifascistiskt anfall? Foto: Emily L. Hauser/Twitter.

Världens ögon har under den senaste tiden riktats mot den 17-årige Kyle Rittenhouse som modigt försvarade sig mot en pöbel av upploppsmakare.

Judiska medier världen över försöker slentrianmässigt få honom att framstå som en kallblodig mördare från vit-maktmiljön, eftersom han är vit. Rittenhouse är också misstänkt för mord på grund av det inträffade.

Men det har framkommit att Rittenhouse agerade i självförsvar mot tre grovt kriminella individer.

En av de tre ligister som anföll Rittenhouse var juden Joseph Rosenbaum. Han var mannen som blev skjuten i huvudet och dog.

Nu hyllas ”frihetskämpen” Joseph Rosenbaum på Twitter av judinnan Emily L. Hauser.

Joseph Rosenbaum dog i kampen för rättvisa. Han utövade judendom.

Hon skriver även:

Må minnet av de rättfärdiga vara till välsignelse. זצ”ל

 

 

Joseph Rosenbaum, vars minne, Emily Hauser på detta sätt visar vördnad, har suttit i fängelse i över ett decennium efter att ha sexuellt utnyttjat en minderårig. Han registrerades som en sexualförbrytare och det bedömdes att han med stor sannolikhet skulle komma att begå sexualbrott igen.

Emily L. Hauser gör på Twitter följande beklagande över sina tidigare tillkortakommanden:

Den största felbedömning jag har gjort i mitt långa liv av aktivism och intellektuellt engagemang var att tro att en tydlig och beslutsam majoritet av människor ville lära sig av med sina metoder för avhumanisering.

Många har gillat hennes inlägg. Någon försiktigt kritisk röst på Twitter undrar dock om Emily Hausers version av humanism inte möjligen är mindre human än Kyle Rittenhouses, som varken har begått grova brott mot sina medmänniskor men samtidigt stod upp för sin integritet och oförytterliga rätt att leva.


  • Publicerad:
    2020-09-04 21:05