INRIKES. DN:s chefredaktör Peter Wolodarski skriver i DN Debatt att mainstreammedia ska bli duktigare på att propagera för mångkultur inför valet.

jude-wolodarski

I en debattartikel i DN Debatt skriver juden Peter Wolodarski, DN:s chefredaktör, att etablerad media behöver bli tydligare i sitt förespråkande av mångkultur. Bland annat bör man bättre uppmärksamma inbördeskriget och de syrier som beger sig därifrån till Sverige.

Enligt DN:s chefsredaktör ”angår Syriens lidande oss alla”. Wolodarski skriver följande i artikeln:

Det finns alla skäl att ge inbördeskriget mer uppmärksamhet, inte minst inför det stundande valet till EU-parlamentet. […] Syrien är inte långt från Europa. Lidandet där är inte bara en humanitär angelägenhet för oss alla, det är en kris som mycket konkret påverkar våra egna samhällen.

DN driver just nu en kampanj för mer massinvandring till Sverige, trots att regeringen redan utlovat samtliga syrier permanent uppehållstillstånd. Tidningens reporter Niklas Orrenius och fotograf Anders Hansson har under de senaste två månaderna besökt närområdet kring Syrien med målsättningen att kunna koka ihop snyfthistorier och därvid hjärntvätta det svenska folket.

Källa:
Peter Wolodarski: Syriens lidande angår oss alla


  • Publicerad:
    2014-04-13 19:25