INSÄNDARE. En mail-korrespondens mellan en Nordfront-läsare och SVT-reportern Anders Hansson angående ett inslag om Nordiska motståndsrörelsens demonstrationstillstånd i Ludvika.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Med anledning av detta klipp där en så kallad forskare uttalar sig om att polisen inte borde gett Nordiska motståndsrörelsen tillstånd att demonstrera i centrala Ludvika kontaktade jag reportern Anders Hansson. Notera i den publicerade korrespondensen nedan arrogansen och nedvärderingarna gentemot medborgare som har mage att ifrågasätta det budskap de för fram. Det är uppenbart att Anders Hansson menar att vi vanliga medborgare bara ska läsa, suga i oss och hålla käften.

Mitt första brev:

På vilket sätt kan en fredlig demonstration vara skadlig för allmänheten? Om han med det avser att de (vanligt folk) blir presenterade sanningen om tillståndet i landet idag.

’behöver inte gälla för städernas mest centrala platser även om man ansökt om det.’

Hindra oppositionella att synas och bli hörda, typiskt marxistkommunistiskt beteende. Om detta hänt i något diktaturland ex Kina, Burma m.fl skulle alla redaktioner i Europa fördöma i hårda ordalag. Men, i Sverige med alla vänsterextrema reportrar och media hyllas det som hjältemod.

Männen i fråga ’som forskar om våldsbejkande extremgrupper’ menar naturligtvis den halmgubbe som alla vithatare viftar med för att rättfärdiga sin egen akademiska existens, föreläsningar mm. som de lever på. Utan denna halmgubbe skulle han vara arbetslös. Man förstår därför hans fanatiska engagemang, han slåss för sin akademiska överlevnad.

Vilken forskning har han presenterat förresten, kolla upp det om du anser dig vara journalist. Det skulle vara intressant att se dessa så att man (andra forskare) kan kolla fakta och skärskåda politisk vinkling m.m.

’verksamhetsledare för Interkulturellt utvecklingscentrum på Högskolan Dalarna’ = plantskola för vänsterextrema våldsbejakande nyttiga idioter.

MVH Christer, Norrköping

Anders Hanssons svar:

Hej Christer!

Kommer du verkligen från Norrköping? Det gör jag också!

Har dock inte träffat så inskränkta människor där under mina närmare 30 som Norrköpingsbo!

Tråkigt att du är så rädd!

I övrigt orkar jag inte kommentera!

Bästa hälsningar

/Anders

Mitt svar på detta:

”Inskränkt? Rädd?

När man börjar sätta etiketter på någon som kommer med ett påstående, betyder det ALLTID att man inte kan bemöta det med resonabla argument. Nu vill jag inte vara lika elak som dig, men jag tror inte du förstod det minsta jag skrev om, eller att du läste det helt.

Jag skulle råda dig att läsa igenom ALLT jag skrev, inte en gång utan tre. Sedan funderar du på vad jag kan tänkas mena.

Förresten, hittade du något forskningsmaterial han publicerat? Vore intressant att skärskåda, om han är seriös forskare.

MVH Christer”

Anders svar:

”Hej du!

Jag tror jag skickar detta vidare till forskningen! Tack för att du hörde av dig!

/Anders”

Jag svarar igen, nu något irriterad:

”Du menar den forskning jag efterlyste du skulle kolla upp?

För tredje gången: KOLLA UPP HANS FORSKNING OCH PUBLICERA DESSA INNAN DU KALLAR HONOM FORSKARE, speciellt när han forskar i något så politiskt korrekt som våldsbejakande extremism, eller vad det nu hette, en forskning som är initierad av makthavarna för att dölja deras egna missgärningar mot det skattebetalande folket.

Du är ingen journalist, bara en spydig arrogant skitstövel enligt min åsikt!

Jag tror jag förstår hur du fått jobb på SVT (vår stat, d.v.s. den svenska folket ÄGER bolaget). Du har smörat och hållit med dina spydiga arroganta vänstertyper till chefer och kollegor. Den här nyheten om ”forskaren” är säkert påprackad dig av dessa chefer i syfte att visa någon sorts vetenskaplig legitimitet att svartmåla oppositionella.

Hela SVT:s arbetsstyrka imiterar Kinas statliga media! Tack för att du avslöjade dig.

PS. Jag skickar vår korrespondens till alternativmedia.

Anders sista svar:

Jättebra – du får säkert något pris! Bränn inte ut dig bara! 😀

//Anders


  • Publicerad:
    2018-04-12 16:40