WEBBTV. Under lördagen sändes premiäravsnittet av Studio Bothnia. Robert Eklund, Simon Holmqvist och David Nilsson diskuterade bland annat valrörelsen i Boden.

Studio Bothnia är en ny satsning inom Nordfront TV som kommer att behandla händelser i Norr- och Västerbotten, med andra ord Näste 6:s verksamhetsområde. Fokus inom den närmaste tiden kommer förstås att vara på valkampanjen som Nordiska motståndsrörelsen bedriver i Boden kommun, men även andra aktiviteter och medieprojekt i norra Norrland.

Fasta programledare kommer att vara Robert Eklund och Simon Holmqvist, med återkommande gäster såsom Bodens kommunfullmäktigekandidater Bo Nilsson och David Nilsson.

I premiäravsnittet kommer Eklund och Holmqvist bland annat att diskutera dagens offentliga flygbladsutdelning i Boden med bodensaren David Nilsson, som ställer upp för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet.

Dessutom kommer man att diskutera lite dagsaktuella nyheter från Boden med omnejd och aktiviteter i Näste 6.

Premiäravsnittet sänds direkt från Norrlands djupa skogar, därför är produktionen av det enklare slaget.

Se avsnittet med introt inklippt:

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2018-06-02 15:38