Vid sidan av Hollywood har MTV under lång tid gjort sig känd inom nationella kretsar som en av underhållningsindustrins främsta motsats till vad som är sunt och naturligt.

Det har inte blivit bättre med åren.

Nyligen framkom att MTV velat göra en dokusåpa med yngre kvinnor som förlorar oskulden. Så här skriver man inför programmet:

”Vill du ta det till nästa nivå? Liksom, är du redo att lämna över ditt v-kort (v som i virgin, reds anm.) Eller har du en vän som är redo att förlora den? Låt MTV följa med på resan…när du försöker förlora din oskuld.”

Även om MTV inte velat filma själva akten så har många reagerat på att kanalen försöker göra sjuk underhållning av något som betraktas som något högst speciellt och personligt tillfälle. MTV har fått så många klagomål att man varit tvungen att lägga ner dokusåpan innan man ens hunnit med ett pilotavsnitt.

”Viacom, som äger MTV liksom BET, Nickelodeon med mera, borde skämmas för att deras företag uppmuntrar till rännstenen”, säger Dan Gainor vid Media Research Center. ”Detta är en del av media som försöker håna människor som har moral och som ser oskuld som en sjukdom som måste botas.” Gainor tillägger att de inte kommer vara nöjda ”förrän de kan sända levande gladiatorspel med publik som röstar om de tävlande får leva eller inte”.

MTV pulls the plug on reality show about people losing their virginity

Fotnot: Viacom ägs av den sionistiske mediemogulen Sumner Redstone (född Murray Rothstein) med familj.


  • Publicerad:
    2012-05-22 14:15