Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#143: Programledaranarki, Björn Björkqvist och Karolinska SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2019-11-10
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. I kvällens avsnitt av Radio Nordfront samtalas det med Björn Björkqvist. Det blir också ett nyhetssvep och kanske en rapport från utlandet om lyssnarna har tur.

Ikväll klockan 20:00 väntar ytterligare ett fullspäckat och direktsänt avsnitt av Radio Nordfront. Denna vecka har dock Simon Holmqvist lämnat landet, varför Martin Saxlind är programledare i kvällens sändning. Holmqvist gör dock eventuellt ett inhopp i början av programmet för att berätta lite om vart han befinner sig och vad han har för sig.

Medverkar gör som vanligt Pär Öberg och Tobias Lindberg och kvällens gäst är ingen mindre än Björn Björkqvist, en veteran inom den nationella rörelsen i Sverige som nu för tiden bland annat driver en Youtube-kanal där han underhåller sina tittare med smarta kommentarer om aktuella politiska frågor.

Förutom samtalet med Björkqvist kommer det göras ett nyhetssvep, där bland annat följande ämnen ska avhandlas:

Veckans RN-mem:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#143: Programledaranarki, Björn Björkqvist och Karolinska SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Spelaren dyker upp här strax innan klockan åtta!

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2019-11-10 14:35