Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#60: Jättebra hets, “Förintelse”-bluffen och frimuraren Kjell Israelsson

Av Redaktionen, 2016-05-13
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Denna vecka sänder Radio Nordfront ett avsnitt där in- och utrikesnyheter diskuteras. Medverkar gör även nästeschef Jimmy Andersson.

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 60 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg och Emil Hagberg diskuterar här tillsammans med inbjudna gäster succédemonstrationen i Borlänge.

I detta avsnitt medverkar dessutom nästeschefen Jimmy Andersson.

 

Citat ur brevet som diskuteras (skickat från en Flashback-användare):

[…] Teorin handlar om att vi som vita människor är intvingade i en konflikt som många av oss inte alls vill vara i. Med det menar jag att Hollywood, mängder av politiker och stora delar av vårt eget kulturetablissemang hatar oss aktivt och ser till att på olika sätt skada oss. Men de är inte ensamma, även de nya etniska grupperna som man importerat till våra hemländer är starkt etnocentriska.Vi har alltså tvingats in i en konflikt där man kan välja mellan att vara ”antirasist” och på så vis känna sig lite god, men konsekvensen är att andra grupper kommer att ”walk right over you”. Det är som att spela monopol och medan alla de andra spelarna gör sitt bästa för att köpa gator, hus och ta betalt så sitter du själv där och snarare ger bort dina pengar och gator. Man kan ju då enkelt fråga sig, vem kommer att slås ut först. Det enda rationella i en sådan påtvingad konflikt är att just bli etnocentrisk hur illa man än kan tycka om det. Allt annat är självskadebeteende.

Kort och koncist så kan man alltså säga: ”Att inte vara etnocentrisk/rasist är idag självskadligt och rakt igenom dumt hur illa man själv ändå skulle tycka om det.”

Jag hoppas förklaringen var tillräcklig, annars utvecklar jag gärna mer. Detta koncept har påverkat mig och många jag känner då vi egentligen bara vill vara snälla antirasister, men fattar att detta bara är farligt och skadligt för oss och våra familjer. Vi måste alltså tänka på oss själva ur ett etniskt perspektiv för att undvika att fara illa. Vi har alltså blivit ”ofrivilliga etnocentrister/rasister”.

Utöver det där utläggningen så tycker jag ni borde ha en del av något framtida program där ni tar upp olika intressanta dokumentärfilmer, ni kan ju ha så folk får tipsa i kommentarsfälten för att kunna få extra många intressanta dokumentärer. Tänker spontant på filmer som Defamation, Why people dislike jews och The American Dream.

Jag ursäktar om detta blev ett långt e-post, men jag är tacksam för svar!

Mvh

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Att Soundcloud valt att stänga ner Radio Nordfronts Soundcloud-kanal.
  • Den groteska ”Förintelse”-bluffen sågas vid fotknölarna.
  • Den superbt lyckade hetsen som P4 Skaraborg har levererat i dagarna för att uppmärksamma politiskt intresserade medborgare om Nordiska motståndsrörelsen.
  • Den förvirrade hetsen som en krönikör från den judiska tidningen Expressen levererade.
  • Att Pär Öberg medverkade i direktsänd colombiansk radio.
  • En användare på Flashback ville att Radio Nordfront skulle diskutera ett koncept gällande etnocentrism (brevet går att läsa ovanför).
  • Att den fientlige lokalpolitikern (m) och tillika bilskojaren Kjell Israelsson numera är bekräftad som frimurare (Svenska Frimurarorden). Läs mer om frimurare här och här.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på avsnittet (130 minuter):

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2016-05-13 00:38