Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#9: Fildelning, Saltsjöbaden och vikten av organisering

Av Redaktionen, 2015-05-20
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. I avsnitt nio medverkar Pär Öberg. Fildelning och Fredrik Ingblad, mångkulturaktionen i Saltsjöbaden samt vikten av organiserad kamp är några av sakerna som diskuteras i avsnittet.

avsnitt9_stor

Här kommer det nionde avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad och Emil Hagberg kompletteras här av Pär Öberg då en förkylning förhindrade Martin Saxlind från att delta idag.

I avsnittet diskuteras bland annat följande saker:

  • Fredrik Ingblad och angreppet mot The Pirate Bay som fick sina .se-domäner konfiskerade.
  • Näste 1:s aktion i Saltsjöbaden och överklassens förhållande till mångkulturen.
  • Organiserad kamp kontra nätverk och mer lös organisering.

Lyssna (43 minuter):

Avsnitt #9 finns även att ladda ner i mp3-format.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men förhoppningsvis även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2015-05-20 22:48