MASSINVANDRING. En 7-årig flicka omringades av ett gäng invandrare som kissade på henne och kastade en planka i ryggen på henne. En 19-årig främling har nu dömts för ofredande.

Det var i juni förra året som en liten sjuårig flicka, tillsammans med sin åttaåriga kompis, gick ut för att leka vid ett dagis i närheten av där hon bor i Sundsvall. När de kom fram till dagis befann sig ett gäng invandrare på lekplatsen. När åttaåringen gick fram till gänget för att visa ett bär hon hade hittat ska en i gänget ha skrikit ”det är ett bär” och kastat en pall mot henne.

Därefter ska de ha omringat sjuåringen så att hon inte kunde ta sig därifrån. En av invandrarna, en 19-årig man, ska då ha börjat kissa bredvid sjuåringen och skvätt urin mot henne. Det var när han var klar och tog fram sin mobiltelefon som flickan lyckades fly därifrån. 19-åringen ska då ha plockat upp en planka och kastat den i ryggen på flickan.

Den 19-årige främlingen har hela tiden förnekat brott och menar att han aldrig ens befunnit sig på platsen. Flickans berättelse har dock fått stöd av den åttaåriga kompisen, som var med i början av händelsen men som sedan lyckades fly. Flickans mamma har även vittnat om att hon lagt märke till en rodnad på flickans rygg efter händelsen med plankan.

19-åringen har nu dömts till att betala 3000 kronor i dagsböter. Han dömdes även till att betala 7600 kronor i skadestånd till flickan.

Uppdatering: Nyheten visade sig vara en gammal nyhet från maj 2015.

Källor:
Omringade och skvätte kiss på sjuårig flicka
Omringade och kissade på sjuårig flicka


  • Publicerad:
    2016-01-09 18:55