USA. En svart man boendes i Brooklyn är misstänkt för att ha slagit ihjäl och styckat sin egen dotter. Sedan ska han ha matat hunden med kroppsdelarna. Den amerikanska polisen jobbar hårt med att kunna bevisa vad som hände med flickan som försvann 2006.

styckmördare

När socialarbetare var på ett besök hos flickans föräldrar Edward Brown och Paula Johnson år 2011 uppdagades en händelse som kunde varit hämtad från en skräckfilm. Barnets mamma berättade att flickan mördats av sin egen far.

Enligt polisförhör med Johnson satt den knappt två år gamla flickan Serenity Brown i hennes knä och lyssnade på en saga. Hennes far fick ett vredesutbrott när hans dotter skrattade och slog henne därför med ett knytnävsslag i bröstet.

Flickan blev livlös och Brown tog med sig dottern till badrummet, bad sin fru att inte titta och styckade sedan barnets kropp. Brown uppges sedan ha matat sin pitbull med de styckade kroppsdelarna.

Än så länge har ingen arresterats för mordet som uppges ha skett fem år innan socialarbetarna började ställa frågor om det försvunna barnet. Polisen jobbar dock febrilt med att kunna fastställa vad som verkligen hände och sätta gärningsmannen bakom galler.

Källa:
Brooklyn dad killed baby, fed her to pit bull in 2006, police sources say


  • Publicerad:
    2014-02-11 18:15