MÅNGKULTUREN. En syrisk man döms till fängelse och utvisning för två nattklubbsvåldtäkter i Malmö.

Nordfront har tidigare skrivit om syriern Magd Alsmahil (19950103-4012) som hade häktats för två nattklubbsvåldtäkter i Malmö. Nyligen dömde Malmö tingsrätt honom till 3 års fängelse och 10 års utvisning för två fall av våldtäkt mot två olika kvinnor. Det var den 22 juli 2017 på nattklubben Kulturbolaget och den 1 maj 2018 på nattklubben i Moriska paviljongen, båda i Malmö, som våldtäkterna skedde.

Bevisen mot Alsmahil består av vittnesmål, skadorna på offren och DNA-spår. Den första våldtäkten var att han hade hållit i en kvinna och mot hennes vilja kört upp fingrarna i hennes underliv. Den andra våldtäkten var att han hade dragit iväg en kraftigt berusad ung kvinna till en toalett och där tvinga henne till samlag och oralsex. När hon inte lydde så tvingade han henne med kraft och slag i ansiktet.

Magd Alsmahil direkt efter våldtäkten den 1 maj 2018 och toaletten där våldtäkten skedde. Klicka för att förstora.

Gällande utvisningen så tog rätten beslutet att döma till utvisning trots att hinder mot verkställighet finns. Rätten skriver:

Visserligen föreligger i dagsläget hinder mot verkställighet av utvisning till Syrien. Frågan om hinder mot utvisning bör emellertid prövas av vederbörliga myndigheter först då villkorlig frigivning av Magd Alsmahil ska ske och utvisning verkställas. Tingsrätten bifaller därför åklagarens utvisningsyrkande. Tiden för återreseförbud kan begränsas till tio år.

Magd Alsmahil efter våldtäkten den 22 juli 2017.

Källa:
Malmö TR B6400-17 Dom 2018-10-11


  • Publicerad:
    2018-10-24 13:30