Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Färdtjänstchaufför åtalas för gruppvåldtäkt – bjöd in sina vänner

MÅNGKULTUREN. En rasfrämmande färdtjänstchaufför som körde åt Skånetrafiken och Taxisydväst står åtalad för två fall av grov våldtäkt mot en 17-årig mentalt funktionshindrad flicka. Vid båda tillfällena bjöd chauffören in vänner för att delta i övergreppen.

Rittenhouse gjorde inget fel!

USA. Skytten i Kenosha, den sjuttonåriga Kyle Rittenhouse, har nu arresterats och anklagas för mord, men av allt att döma så gjorde han inget fel utan försvarade sig bara mot den mobb som anföll honom.

Schibsted köper upp Stampens lokaltidningar

MEDIELANDSKAPET. Ägandet över svensk media blir allt med koncentrerat när Schibsted tar kontrollen över Stampen och företagets samtliga lokaltidningar, där Göteborgs-Posten ingår. Tidigare i år köpte judiska Bonnier upp Mittmedia och alla deras lokaltidningar.

Våldtäktsmannen på Årstafältet

MÅNGKULTUREN. En vanlig tisdagsmorgon i september våldtogs och rånades en kvinna av en afrikan på Årstafältet i södra Stockholm. Hon var på väg till jobbet i det nya mångkulturella Sverige.

Afghanerna som våldtog under centralbron

MÅNGKULTUREN. Två afghaner dömdes för att ha våldtagit en 15-årig flicka under centralbron i Stockholm.

E4-runkaren från Ö-vik

MÅNGKULTUREN. För ett halvår sedan dömdes en adopterad asiat för att iförd rosa tights, svart BH och ”rånarluva” ha sexuellt ofredat bilister vid E4:an i Örnsköldsvik. Nu har mannen återfallit och åtalas på nytt.

Ökänd mördare och våldtäktsman döms för våldtäkt i Växjö

MÅNGKULTUREN. Den ökände mördaren och våldtäktsmannen, rasfrämlingen Mats Ludvigsson, dömdes till fängelse för en brutal våldtäkt som skedde i våras i ett parkeringsgarage i Växjö.

Västeråsare dömdes i tveksam hets mot folkgrupp-dom

ÅSIKTSFÖRTRYCKET. En svensk man i Västerås dömdes nyligen för hets mot folkgrupp trots att det egentligen är tveksamt om det han hade skrivit ens var brottsligt.

Inte ett brott när Dulny slet skylt från vänsteraktivist

KARMA IS A BITCH. Rätten höll inte med åklagaren om att Christoffer Dulny hade ofredat en vänsteraktivist när han slet en skylt ifrån henne. Detta trots att kvinnan sa att det var rasister som gjort detta och att hon hade fått en sticka i handen.

Galen rasförrädare säljer knark i väntan på avgörande dom

MÅNGKULTUREN. Småbarnsmamman dömdes i tingsrätten för att bland annat ha skurit en tonårsflicka i örat. Nu har Nordfront fått reda på att kvinnan i väntan på hovrättens avgörande verkar sälja knark över nätet.

Ett helt vanligt fall i massinvandringens tidevarv

MASSINVANDRINGEN. Varje dag försöker människor ta sig in illegalt i Sverige. Vissa lyckas och andra misslyckas. Denna text handlar om en som misslyckades, men som sedan ändå verkar bli kvar för att ansöka om asyl.

Tre afrikaner häktade för gruppvåldtäkten på Södermalm

MÅNGKULTUREN. Tre afrikaner häktades misstänkta för gruppvåldtäkten i fredags kväll i Björns trädgård i centrala Stockholm.

Albansk småbarnsfar hade k-pist och kokain i bostaden

MÅNGKULTUREN. En albansk småbarnsfar i Malmö dömdes nyligen till fängelse för bland annat grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott efter att ha haft en k-pist och kokain i bostaden.

Friande HMF-dom – inte bevisat vem som skrev

ÅSIKTSFÖRTRYCKET. En svensk som åtalades för att på Facebook ha uttryckt sig missaktande om muslimer friades nyligen av rätten då det inte gick att bevisa vem som hade skrivit kommentaren.

Svensk man i Köping dömdes för hets mot folkgrupp

YTTRANDEFRIHET. En svensk man i Köping dömdes nyligen för Hets mot folkgrupp efter att ha postat ett inlägg på Facebook.

Anklagad för barnvåldtäkt i Boden – slapp undan med skyddstillsyn

MÅNGKULTUREN. En rasfrämling anklagad för att ha våldtagit en 14-årig flicka i ett buskage i Boden slapp i en tveksam dom undan med skyddstillsyn, då rätten menade att flickan hade varit med på det.

Rasfrämling häktad för våldtäkt mot 10-åring i Malmö

MÅNGKULTUREN. En rasfrämling har häktats misstänkt för våldtäkt på en 10-årig flicka på en innergård i centrala Malmö.

Syrier döms för nattklubbsvåldtäkter i Malmö

MÅNGKULTUREN. En syrisk man döms till fängelse och utvisning för två nattklubbsvåldtäkter i Malmö.

Kolonialism och slaveri – inte unikt för européer

RADIORECENSION. En ovanligt vaken diskussion fördes igår i Sveriges Radio, om att kolonialism och slaveri inte är något unikt för européerna samt att dessa företeelser inte förklarar våra framgångar och rikedom.

DNA avslöjade afghan skyldig till tre år gammal våldtäkt

MALMÖ. I maj 2015 utsattes en kvinna som arbetade på en Thai Massage-salong för en brutal våldtäkt och drygt tre år senare fick polisen träff på DNA från en afghan som greps för ett annat brott.

Stal guldhalsband från 85-årig dam – övermannades av svenskar

LIMHAMN. En rasfrämling ryckte ett värdefullt guldhalsband från en 85-årig dam, men efter att en svensk man tog upp jakten och fler svenskar anslöt så övermannades och greps tjuven kort därefter.

Folkutbytesaktivisten Elin Ersson åtalas

INRIKES. Folkutbytesaktivisten Elin Ersson som som hindrade utvisningen av en rasfrämling genom att vägra sätta sig när ett plan skulle lyfta åtalas nu för Brott mot luftfartslagen.

Utredning mot rasfrämling om sexuellt tvång nedlagd

ÖREBRO. En utredning mot en rasfrämling i Örebro angående sexuellt tvång blev nedlagd.

Folkförrädare knivskar flicka – ansåg att hon var rasist

MÅNGKULTUREN. Tre tonårsflickor väntade på bussen när en svensk kvinna dök upp och anklagade dem för att vara rasister. Efter ett kort meningsutbyte knivskär kvinnan en av flickorna i örat.

Chilenare häktad för mord på treåring i Skaraborg

MÅNGKULTUREN. En chilensk man begärdes häktad i lördags misstänkt för mord på den treåring som i tisdags kväll kom in med allvarliga skador till Skaraborgs sjukhus och dödförklarades på onsdagskvällen.

Långa fängelsestraff efter införande av 270 kg narkotika

NARKOTIKASMUGGLING. Östeuropéer fick långa fängelsestraff efter att ha fört in 270 kg narkotika i Sverige via Öresundsbron. Gatuvärdet för narkotikan beräknades till 62 miljoner kronor.

Slagsmål på badstrand när kvinnotrakasserande afghaner konfronterades

MÅNGKULTUREN. När ett gäng med afghaner som trakasserade kvinnor på en badstrand i Sala blev konfronterade så utbröt ett vilt slagsmål där till och med knogjärn användes.

Bjuda på kaffe eller visa penis – inte alltid lätt att veta vad som är rätt

MÅNGKULTUREN. En rasfrämling som dömdes för att ha blottat sig för ett butiksbiträde funderar i efterhand över om det inte istället hade varit bättre att bjuda på en kopp kaffe.

Irakier misshandlade sin svenska kvinna – döms till fängelse och utvisning

MÅNGKULTUREN. En irakisk man som skulle ha utvisats redan i slutet av 2017 döms nu till fängelse och utvisning efter att ha misshandlat sin svenska kvinna vid upprepade tillfällen.

Åklagare vill kriminalisera Tyrrunan

ÅSIKTSFÖRTRYCKET. I ett försök att dämpa en växande opposition vill en åklagare nu göra Tyrrunan olaglig. En person åtalas för Hets mot folkgrupp bara för att ha deltagit i en demonstration.

Utdragen rånmisshandel vid Emporia i Malmö

MÅNGKULTUREN. På ett utdraget och tortyrliknande sätt rånades och misshandlades två svenska pojkar vid gallerian Emporia i Malmö. Gärningsmännen var rasfrämlingar som stolt filmade sina brott. Nordfront har åtalet, namnen och bilderna.

Rånvågen i Lund

MÅNGKULTUREN. Hovrätten sänkte straffen rejält för de fyra rasfrämlingar som i vintras hade misshandlat och rånat flera personer i Lund. Vid rånen hade de knivskurit en del av offren och hotat andra med pistol.

Gruppvåldtäktsåtalade eritreaner friades

UPPFÖLJNING. De fyra eritreaner som åtalades för att ha gruppvåldtagit en utvecklingsstörd kvinna i Bromma friades nyligen av Solna tingsrätt.

Fängelse till palestinier som våldtog flicka och försökte våldta kvinna

MÅNGKULTUREN. En palestinsk man boende i Ronneby kommun döms till fängelse för att ha försök våldta en kvinna i Ronneby och för att ha våldtagit en 14-årig svensk flicka i Kallinge.

Araben, lärarinnan och våldtäkten

MÅNGKULTUREN. Förra veckan ska en lärarinna ha våldtagits mitt på dagen i en svensk gymnasieskola. Nordfront tillför i denna artikel några av de pusselbitar som behövs för att man ska kunna förstå hur något sådant kunde ske.

Kommunist åtalas för medhjälp till människohandel

TIGGARINDUSTRIN. En svensk kommunist åtalades nyligen för att ha främjat människohandel organiserat av en zigenarliga. I Bulgarien lever ligans ledare gott på verksamheten.

Zigenare våldtog kvinna i Ulvsunda – döms till rättspsykiatrisk vård

MÅNGKULTUREN. En zigenare som dömdes för att ha våldtagit en kvinna i Ulvsunda i våras slipper fängelse eftersom rätten ansåg att mannen hade begått brottet under påverkan av en allvarlig psykisk störning.

Afghan dömdes för sexuellt ofredande i Piteå

MÅNGKULTUREN. En afghansk man dömdes för att ha sexuellt ofredat en kvinna på gatufestivalen Piteå dansar och ler.

Våldtäktsutredning i Luleå läggs ned

MÅNGKULTUREN. I mitten av maj överfölls och våldtogs en kvinna i Luleå. I slutet av augusti lade polisen ned utredningen.

Syrier våldtog kvinna under lägenhetsvisning

MÅNGKULTUREN. En syrisk man våldtog en landsmaninna när hon var hemma hos honom i Märsta för att hyra hans lägenhet.