MÅNGKULTUREN. Förra veckan ska en lärarinna ha våldtagits mitt på dagen i en svensk gymnasieskola. Nordfront tillför i denna artikel några av de pusselbitar som behövs för att man ska kunna förstå hur något sådant kunde ske.

Någon gång mellan klockan 12:50 och 13:30 under fredagen den 14 september 2018 misstänks Nor Aldeen Abdllah (19990722-1239) ha våldtagit en lärarinna på Brinellgymnasiet i Nässjö. Lärarinnan lär ha knuffats in i och våldtagits i ett klassrum.

Under lördagen berättade lärarinnan för gymnasiechefen om vad som hade hänt och på måndagen polisanmälde hon våldtäkten. Abdllah greps och anhölls sedan på tisdagsmorgonen. På torsdagen häktades han.

Redan på fredagen började lärarinnan skriva om vad som hade hänt på sin blogg. Utan att exakt skriva vad som hade skett eller nämna vem som hade våldtagit henne så framgick det tydligt att hon hade blivit våldtagen. Det var som att hon förde en diskussion med sig själv på bloggen, en diskussion som blev flera blogginlägg lång.

Du lyssnade inte på mitt nej, du brydde dig inte om att min kropp var livrädd, du brydde dig inte om att du skadade mig för att du själv skulle kunna bli tillfredställd. Men kommer jag någonsin att berätta det för någon? Aldrig. Till den dag jag dör kommer jag att förneka det. Varför? För det spelar ingen roll. Det som har hänt har hänt.

Ännu på måndagen verkade det utifrån vad hon skrev på bloggen som att hon inte tänkte anmäla våldtäkten.

När någon som du brydde dig om börjar hota dig och förgripa sig på dig mentalt, fysiskt och sexuellt skulle de flesta säga till dig att gå till polisen. Men kommer du att göra det? Att vara i en sådan situation kan vara mycket skrämmande. […] Om du vill anmäla honom ska du göra det. Låt inte hans ord eller agerande skrämma dig. […] Jag vet att du vill tro att han ångrar sig och aldrig kommer att göra det igen. Att det här är en väckarklocka som får honom att ändra sig. Det är möjligt.

Sedan ändrade hon sig och anmälde honom samma dag. Hon fortsatte att skriva på bloggen någon dag till innan bloggen stängdes ned efter ytterligare ett par dagar.

Tittar man igenom hennes blogg, Facebook och Twitter så slås man av hur uppmärksamhetssökande hon är. Bloggen och hennes sociala medier är fullkomligt överfylld med bilder av henne själv i utmanande kläder och poser. Det handlar säkert om ett drygt hundratal bilder av detta slag. Sedan varvas det hela på ett underligt sätt med bilder på hennes två rasblandade barn och hennes asiatiske man. På vissa bilder står hon till och med och ser sexig ut för en selfie samtidigt som hennes barn står bredvid.

Läser man bloggen lite mer noggrant så förstår man att hon har haft en svår uppväxt. I några inlägg beskriver hon hur hon tidigare i livet har utsatts för olika övergrepp.

Man slås även av att lärarinnan inte alls verkar förstå hur man klär sig och uppträder som lärare på en skola. I ett inlägg från den 20 augusti 2018 döpt till ”Back to School again” så har hon lagt upp följande bild på sig själv.

Av bilden framgår tydligt att den är tagen i skolan och om inte det är illa nog så lägger hon sedan upp bilden på nätet i ett inlägg där det framgår att hon arbetar som lärare.

Dagen innan våldtäkten lade lärarinnan upp följande bild på Twitter. Även den är tagen i skolan. Det man förvånas över är att en lärare som är drygt 30 år gammal inte verkar förstå hur tokigt det är att ta sexiga selfies på sig själv i skolan.

Betänker man sedan att hon arbetade som lärare på språkintroduktionsprogrammet, klädd på detta sätt, med hennes behov av att bli uppmärksammad, stående inför klasser fyllda av unga nyanlända män från Mellanöstern och Afrika, så förstår man att det var ett recept för katastrof. I vart fall var risken överhängande.

Visst ska en kvinna som lever i ett bra nordeuropeiskt samhälle kunna vara trygg och inte behöva vara rädd för att bli våldtagen. Saken är dock att vi inte längre lever i ett bra och tryggt samhälle. Vi gjorde det tidigare, men det har förstörts av massinvandringen. Idag kan ingen kvinna vara helt trygg, men beroende på vilka hon omger sig med och hur hon beter sig i olika sammanhang så kan riskerna hon utsätter sig för vara större eller mindre.

Utöver de risker lärarinnan redan utsatte sig för så har det dessutom framkommit att hon och Abdllah hade sms-kontakt under en tid innan våldtäkten.

Nästan alla medier som har gått in på det har påstått att Abdllah är statslös, vilket inte stämmer. Han var tidigare statslös men är sedan den 8 mars 2017 svensk medborgare, vilket framgår av Abdllahs belastningsregisterutdrag.

Källa:
Eksjö TR B1490-18 Aktbil 6
EksjöTR B1490-18 Aktbil 10


  • Publicerad:
    2018-09-22 07:00