Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Galen rasförrädare säljer knark i väntan på avgörande dom

Av Tobias Lindberg, 2018-11-14
informationskriget@protonmail.com

MÅNGKULTUREN. Småbarnsmamman dömdes i tingsrätten för att bland annat ha skurit en tonårsflicka i örat. Nu har Nordfront fått reda på att kvinnan i väntan på hovrättens avgörande verkar sälja knark över nätet.

Nordfront skrev nyligen om Johanna Bokdalen (920802-4902) som i slutet av september dömdes till 1 år och 6 månaders fängelse för grov misshandel och ringa narkotikabrott efter att hon hade attackerat en tonårsflicka som hon hade ansett vara rasistisk. När hon visiterades av ordningsvakterna som grep henne så hittade de cannabis.

När Bokdalen nu senast dömdes av Göteborgs tingsrätt så var inte det första gången hon beck ett brott eller dömdes. Tidigare har hon nämligen dömts för bland annat stöld, snatteri, narkotikabrott och misshandel.

Redan när hon var 18 år gammal finns det dokumenterat att hon missbrukade amfetamin och metamfetamin. I en dom från 2011 kan man läsa:

Den 20 december 2010 skulle hon och hennes kompis åka in till stan för att köpa droger. Hon var inte särskilt klar i huvudet den dagen eftersom hon var påverkad av amfetamin och metamfetamin. Hennes kompis var också påverkad. Väl inne i stan kom de tillsammans överens om att de skulle stjäla kläder.

Efter Nordfronts artikel om Bokdalen hörde en sympatisör av sig till redaktionen och berättade att han i en av de knarkhandlargrupper han har infiltrerat med en falsk rödingprofil hade upptäckt att Bokdalen var i full färd med nya narkotikaaffärer trots att hon nyligen hade dömts till fängelse. Sympatisören skickade även med skärmdumpar som visade vad Bokdalen höll på med. Klicka på bilderna för att förstora dem.

Sympatisören förmedlade även en och annan sanning till Bokdalen i en kommunikation dem emellan den 16 oktober. Bland annat menade han att hon var olämplig som mor.

I diskussionen påstår Bokdalen att hon har fått ner straffet till kontraktsvård och att hon därmed kommer att behålla sitt barn. Att så skulle vara fallet verkar dock inte troligt. Bokdalen har dömts till fängelse och ingenting i domstolshandlingarna så här långt tyder på att något annat gäller. I hovrätten har processen inte ens nått huvudförhandlingen och därmed gäller fortfarande tingsrättsdomen. Troligtvis skrev Bokdalen som hon gjorde för att på något sätt ”vinna” diskussionen.

Av domstolshandlingar som Nordfront har gått igenom så framgår att Bokdalen har fått sitt barn tillsammans med en rasfrämling.

Kort efter att sympatisörens kommunicerat med Bokdalen blev han kontaktad av en man som troligtvis för Bokdalens räkning försökte ta reda på vem han var, vilket ni kan se här nedanför.

Nordfront kommer att fortsätta att följa detta fall och när hovrättsdomen faller kommer troligtvis en ny artikel.

Källor:
Göteborgs TR B110-18 Dom 2018-09-26
Göteborgs TR B126-11 Dom 2011-09-05


  • Publicerad:
    2018-11-14 12:50